Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept

Halí,belí kuře v zelí

0.0
Halí,belí kuře v zelí

Potřebné ingredience

Menší hlávku zelí,trochu kysaného zelí(nemusí být)anglickou slaninu,celé kuře,sůl a grilovací koření.

Postup přípravy

Vezmeme si pekáč nebo zapékací mísu,na dno mísy dáme na jemno nakrájené hlávkové zelí,které smícháme s trochou kysaného zelí.Na zelí položíme osolené a grilovacím kořením posypané kuře.Kuře obložíme anglickou slaninou,můžeme dát i dovnitř.Zalijeme trochou vody,zakryjeme víkem a dám péct do vyhřáté trouby.Peče se asi hodinku bez podlévání!!!Vlastně to strčíte do trouby a nemusíte se o to starat,stačí to tak za 45min zkontrolovat a kdo chce křupavou kůrku tak před koncem pečení sundá víko.Dobrou chuť.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

bubík4 26. 2. 2007, 10:52
Je to dobrota, dělám z kysaného zelí, mám to v receptech jako kuře alá kachna
novackova 26. 2. 2007, 9:59
AHOJKY,JÁ TO TAKY DĚLÁM JEN Z KYSANÉHO ,KUŘE POKMÍNUJU A DÁM ANGLICKOU SLANINU.U NÁS SE TOMU ŘÍKA FELEŠNÁ KACHNA
bony 24. 2. 2007, 19:54
Je to moc dobré a rychlé.Já to dělám pouze s kysaným, nakrájím na plátky jablka,rozložím na zelí a pak kuře.Vždy to má úspěch.
Petra+3Lumpici 26. 2. 2007, 8:44
@bony Dobrý den,díky zkusím to tak jak to děláte vy.U nás také velmi oblíbené. (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie