Zobrazit přihlášovací formulář

Kamion pro švagra k dnešním 33-nám

0.0
Kamion pro švagra k dnešním 33-nám

Potřebné ingredience

Napodobenina Renaultu :-D :-D ha ha ha
Moc se tomu nepodobá, ale kamion to je... Panáčka a kanystry tvořil přítel - vyhráli jsme si...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Vlaďulajda (upraveno) 27. 12. 2008, 11:37
Zuzi to je tedy dlouhán (Y) určitě měl u švagříka úspěch (clamp) K tomu tekoucímu marcipánu - já jsem spíš takový marcipánový začátečník - taky jsem ještě všechno nevychytala, ale nikdy mi tada neteče. Dort vždy mažu pudinkovo máslovým krémem a potahovku dělám ze salka a suš.mléka, používám polotučné laktino. Nedávno jsem taky dělala kamion a byl tak velký, že jme ho pojídali týden a marcipán za tu dobu konzistenci neměnil. Taky mě napadlo jestli třeba nemáš marcipán moc měký a hodně tenký? Ale jinak teda - supr auto (hello)
ZuzanaKl 27. 12. 2008, 11:44
@Vlaďulajda Vlaďko, já mám právě mléko asi plnotučné (od sousedky-má celý pytel dostala ho) a tak mě zásobuje. Ze salka jsem ještě nezkoušela, tak určitě vyzkouším jak budu dělat nějaký dortík. Váílím na tenko, to máš pravdu ;-) a měkký právě že není. *-)
Zrušený účet 27. 12. 2008, 9:22
Zuzko, to je super dort, na něco takového bych si vůbec netroufla!!! Je to nádhera a super práce!!!!! (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (hello)
ZuzanaKl 27. 12. 2008, 10:30
@ Luci děkuji :-$ Ale nevím, co dělám špatně... marcipán se mi na druhý den začne jakoby topit. Figurky ne, ale vždycky to potáhlé... :'( 8-|
Zrušený účet 27. 12. 2008, 10:39
@ZuzanaKl Zuzi, v tm ti neumím poradit, mně se to nestává. Obmazávám dort máslovým krémem nebo hustou marmeládou a nic se nerozpouští. Zkus potáhnout jinou hmotou - bezvadná je ta od Dáši (onasi) z bonbobů marshmellow se sušeným mlékem a čokoládou - je tady na dortech v nejvíce oblíbených receptech. A nebo vyzkoušej fondánovou cukrovou hmotu K2 nebo belgickou fondánovou hmotu White icing. Mám vyzkoušené všechny tři a nikdy se mi nic netopilo... a to jsem měla v lednici jeden dort, ten můj obrovský květinový ovál, dokonce celý týden, než se snědl. Po nakrojení byl uchováván potažený potravinovou fólií a nestalo se mu vůbec nic, byl i sedmý den od udělání jako čerstvý a to i s borůvkami a nic se nerozpustilo. To byl právě potah z toho fondánu White icing. Možná ještě, jestli ten marcipán na potažení neděláš moc tenký, to by taky mohl být důvod. Měl by mít tloušťku minimálně 3 mm, ale lépe třeba až 5 mm. Moc ti držím palečky! Jste oba s přítelem velice šikovní, máte krásné nápady a bylo by škoda, aby se to pak pokazilo rozpouštěním marcipánu (flower) (hello)
ZuzanaKl 27. 12. 2008, 11:24
@ Luci díky za rady. Mám sušené mléko od sousedky, ona ho má celý pytel ;-) ale bude asi plnotučné, tak možná je to tím. Ze salka jsem ještě nezkoušela, při dalším dortíku vyzkouším (Y) Krém dělám taky - pudink+máslo. Možná to bude tím, že ho dělám opravdu tenký *-) Když dělám růžičky nebo ty figurky, tak je to ok (Y) a to neválím moc tence. Jinak je dortík taky dlouho dobrý, jen ten marcipán lepkavý 8-| Tak dám na tvé rady a vyzkouším zase jiný recept. a děkujůůůůů (F) (hello)
Anelis 24. 12. 2008, 14:47
Zuzko, krásný kamion, to je teda dlouhán (Y) (Y) (Y), máš to fakt super (clamp) (clamp) (clamp). Krásné a pohodové vánoce (banky) (andel) (darecek)
ZuzanaKl 24. 12. 2008, 15:28
@Anelis Ali díky :-$ Dnes se bude předávat, tak uvidíme, jak bude švagřík spokojený (clamp) Krásné Vánoce i Vám (pohoda) (stromecek) (andel)
papandre 24. 12. 2008, 8:25
(Y)parádní kamion (Y)
ZuzanaKl 24. 12. 2008, 15:27
@papandre (L) (L) díííky (Y) (banky) (andel)
Macik 2006 23. 12. 2008, 22:54
tak to je tedy auťák (Y)taky patlá celá rodina,u nás taky :-Dmanžel mi vždy pomáhá patlat auta a takové ty chlapské věci z marcipánu - prý nedělám ty detajly :-| ;-) moc se vám oběma dílo podařilo (clamp) (clamp) (clamp)
ZuzanaKl 23. 12. 2008, 23:41
@Macik 2006 (Y) Jo Marti, tak to jsou chlapi, bez nich bysme to ani nezvládly ;-) *-) (Y) Ale je dobře, že je to baví a rádi pomůžou (pusa) (Y) Krásné Vánoce (andel) (darecek) (pohoda)
Zrušený účet 23. 12. 2008, 22:26
Zuzi, tak to je maxikamion. A je úúúúúúplně skvělýýýýý, a panáček a kanystry jsou perfektní. Máš šikovné ruce a ještě šikovného přítele, což je úplně skvělá kombinace. (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ZuzanaKl 23. 12. 2008, 23:39
@ :-$ Helčo děkuju (L) Jo, to on si s takovýma blbinkama vyhraje, když se mu chce :-) A teď jak mu to čtu, tak se jen usmívá :-$ ;-) Zítra se bude autí předávat, tak snad uspějeme (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie