Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Polévka z fazolových lusků se smetanou

0.0
Polévka z fazolových lusků se smetanou

Potřebné ingredience

Cibule,uzená žebra,masox,brambory,fazolové lusky v nálevu-nejlepší jsou Bonduelle,smetana,červ.paprika,pepř,sůl podle chuti,bobkový list a nové koření

Postup přípravy

Osmažíme cibulku,přidáme uzené maso,krátce orestujeme.Pak přidáme na kostičky nakrájené brambory a opět krátce orestujeme.Přidáme červ.papriku,pepř,nové koření a bobkový list a zalijeme vroucí vodou.V polévce nechávám vyvařit i kosti,budete mít super vývar.Až bude maso a brambory skoro měkké,přidáme fazolové lusky s trochou nálevu.Povaříme a zahustíme smetanou smíchanou s trochou hladké mouky.Polévka je opravdu moc dobrá,já se po ní můžu utlouct.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

hheellaa 9. 4. 2007, 21:22
Po polévce z fazolek se taky můžeme utlouct :-) Dělám sice jednodušší a hlavně bleskovou variantu, ale tuhle určitě vyzkouším a dám vědět (Y)
jituskadablik 18. 4. 2007, 17:20
@hheellaa VĚŘÍM ŽE VÁM BUDE CHUTNAT,OPRAVDU NEMÁ CHYBU (*) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie