Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 16 návštěvníků)

BORŠČ S KUŘECÍM MASEM-recept z časopisu vaření pro malé děti

0.0
BORŠČ S KUŘECÍM MASEM-recept z časopisu vaření pro malé děti

Potřebné ingredience

2 kuř.řízky,(krůtí maso) 100 g kuř.salámu v celku,1 KL sl.papriky,oliv.olej,1 cibule,1 červená řepa syrová,1 bobkový list,1 KL Solčanky(Vegi Vegi) 1 PL jabl.octa,čerstvá kořenová zelenina(1/4 celeru,1 petržel, 1 mrkev),hlávkové zelí (asi 1/4 menší hlávky)a brambory.

Postup přípravy

Myslím,že je tento recept z časopisu Betynka.
My jsme si polévku trochu upravili, dávám obyč.olej, normální ocet a Solčanku také nedávám-použila jsem kořenící přípravek Kuchárek a dávám 1 masox.

Na oleji osmahnu nadrobno pokrájenou cibuli, přidám maso a salám na kostičky, sladkou papriku a řepu nakrájenou na malé kostičky.Vše krátce osmahnu a podliju vodou.Přidám zelí na proužky, kořenovou zeleninu nastrouhanou na hrubém struhadle, bobkový list, koření, brambory na kostičky. Vařím, až jsou brambory a řepa měkká.Nakonec zahustím moukou s vodou, dochutím octem a solí. Nechám 15 minut zaležet.

polévka v hrnci

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

sarimana 12. 1. 2009, 16:18
Dobrý den, mohu se zeptat, co je to kořenící přípravek Kuchárek a kde se dá koupit? Předem moc děkuji a zdravím! Věra sarimana@seznam.cz
PajaG 12. 1. 2009, 16:39
@sarimana Dobrý den Věro, Kuchárek je kořenící sypká směs do polévek a jiných jídel, kupuji ji v Kauflandu za cca 24,-Kč. Myslím si, že je to levnější varianta Podravky od jiného výrobce.Prodává se v modrém sáčku se zipem. Pavla
sarimana 13. 1. 2009, 11:48
@PajaG Děkujiiiii moc, až teď jsem se podívala a objevila Vaši bleskovou odpověď. :-) Mějte se fajn!
OLUŠ 11. 1. 2009, 11:01
Vypadá velmi dobře (jidlo) (Y) vyzkouším, zase nějaká změna :-) (L)díky

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie