Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 20 návštěvníků)

HOVĚZÍ KARBANÁTEK S BRAMBOREM A ZELENINOU V TROUBĚ

0.0
HOVĚZÍ KARBANÁTEK S BRAMBOREM A ZELENINOU V TROUBĚ

Potřebné ingredience

HOVĚZÍ MLETÉ MASO; BRAMBORY; PÓREK; RAJČÁTKA; ŽAMPIONY; KAPKA OLIV.OLEJE; KOŘENÍ OD ANTONÍNA ADŽIKA

Postup přípravy

MLETÉ MASO SMÍCHÁM S KOŘENÍM A UPLÁCNU KARBANÁTEK. KASTRŮLEK (KTERÝ JDE DÁT DO TROUBY) JÁ POUŽILA LITINOVÝ, JSEM VYTŘELA OLIV. OLEJEM A DALA JSEM TAM NA PŮL MĚSÍČKY NAKRÁJENÉ A OLOUPANÉ BRAMBORY A NA NĚ JSEM DALA NAKRÁJENÝ PÓREK, ROZKRÁJENÝCH PÁR CHERRY RAJČÁTEK A HRSTIČKU ZMRZLÝCH ŽAMPIONŮ A POSLILA TÍM SAMÝM KOŘENÍM. NA TO JSEM POLOŽILA KARBANÁTEK A PŘIKRYLA JSEM POKLICÍ A DALA DO VYHŘÁTÉ TROUBY - PO CHVÍLI JSEM POKLIČKU SEJMULA A KARBOŠEK OTOČILA, PEKLA JSEM cca 45 MIN, TROŠKU JSEM I PODLILA.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

laskonka333 15. 12. 2013, 17:20
(Y)
Helena3 23. 1. 2009, 18:37
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) to je krása pro oko :-o a určitě i moc dobré (Y)
zlmy 23. 1. 2009, 12:24
(Y)vypadá to krásně :-)
Boban1 23. 1. 2009, 12:22
:-o :-o áááááhhhh kurňa, to vypadá velmi jedle (clamp) (clamp)
Lefíček 23. 1. 2009, 12:24
@Boban1 (Y) ČOVEČE, BYLO TO JEDNODUCHÝ A FAKT DOOOOOBRÝÝÝÝÝÝ (H)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie