Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

ZAPEČENÉ MASO S BRAMBOREM A ZELENINOU

0.0
ZAPEČENÉ MASO S BRAMBOREM A ZELENINOU

Potřebné ingredience

KRŮTÍ MASO; BRAMBORY; PAPRIKA; PÓREK; CHERRY RAJČÁTKA; KOŘENÍ - ROZMARÝN, KOŘENÍ NA KUŘE NEBO KRÁLÍKA OD ANTONÍNA

Postup přípravy

DALA JSEM SI DO PEČÍCÍ MISKY, PEČÍCÍ PAPÍR A NA NĚJ NASKLÁDALA OLOUPANÉ A NAKRÁJENÉ BRAMBORY NA MĚSÍČKY, OKOŘENILA JSEM JE ROZMARÝNEM. NATO JSEM DALA NAKRÁJENÝ PÓREK, RAJČÁTKA, PAPRIKU A NAKONEC NA NUDLIČKY NAKRÁJENÉ KRŮTÍ MASO (ŠLO BY I KUŘECÍ), TO JSEM OKOŘENILA KOŘENÍM NA KRÁLÍKA OD ANTONÍNA A POKRYLA ZBYTKEM ZELENINY A BRAMBORAMI, KTERÉ JSEM OPĚT OKOŘENILA ROZMARÝNEM A TROCHOU CITRÓNOVÉHO PEPŘE.
JE TO BEZ TUKU A BYLA TO VELKÁ DOBROTA!!!

BRAMBORY A NATOM ZELENINA ...

... NATO MASO...

... A OPĚT BRAMBORY ...

... A VYTÁHNUTÉ Z TROUBY

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie