Kuřecí plátek s bramborem a dýní hokkaido

Potřebné ingredience
kuřecí prsní řízky, zelenina - dýně hokkaido, cuketa, paprika, mrkev, cibule, česnek, kečup (popř. lilek, rajčata apod.) bylinky - provensálské koření, tymián, oregano, popř . kdo co má rád
Postup přípravy
nakrájím cibuli na větší kousky a osmahnu do zlatava.. nastrouhám tři stroužky česneku chvilinku orestuju. Přihodím na kostky nakrájenou zeleninu - měla jsem dýni hokkaido, cuketu, mrkev, papriku, ale lze i jiná. přidám sůl a asi tři lžíce kečupu.. lehce podliju vodou a přihradím pokličkou dusím do poloměkka. Mám ráda zeleninu na skus lehce chroupavou. Nebo víc.. až je měkká. Příloha rýže, vietnamské nudle, brambor. Zvlášť na pánvičce je možno udělat plátek kuřecích prsou. Nebo pokrájet na kostky do zeleniny.. Oběd je zdravý a do půl hodiny hotový! Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé