Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 49 návštěvníků)

HRK HRK ŘEZY - výborné a rychlé

0.0
HRK HRK ŘEZY - výborné a rychlé

Potřebné ingredience

Těsto - 1,5 hrnku polohr.mouka,
1 hrnek cukru krupice,
1/2 hrnku mléka,
1/2 hrnku oleje,
2 vejce,
1 prášek do peč.
Krém - broskvový nebo jahodový kompot / 0,75ml/ včetně nálevu,
1 šlehačka,
1 pudink Dr. Oetker Créme Olé vanilkový.
Ozdoba - 1 šlehačka,
1 ztužovač do šlehaček,
čokoládová poleva nebo čokoládová rýže....

Postup přípravy

Je to opravdu moc dobrý zákusek a hlavně rychlý a jednoduchý.
Všechny suroviny na těsto smícháme v míse a rozetřeme na plech vyložený papírem na pečení a upečeme /12 min při 200 st/ Než se těsto upeče, připravíme si krém. Do nádoby, která se dá uzavřít dáme pokrájené broskve nebo jahody i s nálevem, přilejeme šlehačku a nasypeme pudink Dr.Oetker..uzavřeme víčkem a pořádně zahrkáme, zatřepeme a krém je hotový / pár sekund/ Druhou šlehačku vyšleháme se ztužovačem. Na upečenou, vychlazenou buchtu natřeme krém a potřeme šlehačkou. Já si zákusek předkrájím na porce a každý kousek nazdobím čokoládou. Tento je určený ke kávičce po zabíjačce a je proto patřičně "nazdobený". Můžete posypat i čokoládovou rýži.

Přeji všem dobré mlsání

Příprava krému - do nádoby dáme kompot se šlehačkou a pudinkem

zahrkáme a krém je hotový

natřeme na upečenou buchtu

natřeme šlehačkou

zákusek si předkrájím na porce

nazdobit čokoládovou polevou a je hotovo

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

gaha 27. 11. 2010, 15:52
....super, jen se musí krabička dobře uzavřít :-S :-S :-S No šlehačku jsem si slízala i z haleny... Ikea nedržííííííí hernajs :-D :-D :-D ale jinak teda rychlovka a i chutnéééé (Y) (Y) (Y)
ivetae 27. 11. 2010, 17:10
@gaha :-) :-D :-) :-D jsem ráda, že chutnal Gabko :-)
Evelyn123 8. 11. 2009, 12:23
Včera dělal Babica. Hned jsem si řekla, že recept znám z MMB. Ivetko, máte to krásně nazdobené (Y) (F)
ivetae 12. 11. 2009, 17:52
@Evelyn123 (F) (F) (F)děkuji (F)
veveřice 1 8. 11. 2009, 12:17
a já su za ta co temu nerozumí (child12) (child12)tu šlehačku tam mám nalít??a pak je tam napsáno že šlehačku ušleháme? tak co dřív teda :^) :^) :^) děkuji za případnou radu :-$ ;-)
ivetae 12. 11. 2009, 17:51
@veveřice 1 Lidko, je zapotřebí dvou šlehaček, jednu do krému, kde nalejeme i s ovocem a zahrkáme / udělá se krém/ a pak ještě jednu šlehačku vyšleháme se ztužovačem a naneseme na krém :-) A pak popřípadě ještě nazdobíme čokoládou :-)
Zuzka 1. 3. 2009, 15:44
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y)úžasný recept, výborné řezy!!Děkuji za nápad (clamp) (clamp) (clamp) (L),Zuzka. (F) (F) (F)
milifousek 1. 3. 2009, 15:50
@Zuzka Já je také dělám, ale kupuji si hotový korpus. Já tyto řezy mám v receptech pod klepací buchtou. Jsou vynikající. (clamp) (clamp)
ivetae 13. 3. 2009, 14:05
@milifousek Tak dnes jsem zkoušela z hotového korpusu, čokoládového pudinku, jahodového kompotu a postříkat bílou čokoládou, luxusní pětiminutová záležitost (Y) (Y) (Y)
lausmanacci 16. 2. 2009, 22:08
Milá Ivetko,řezy byly moc vynikající.Dělala jsem je,když měl manžel narozky všem moc chutnalo a musela jsem přeposlat repectík všem co baštili.Tak vás musím pochválit (Y) (Y) .Radka
ivetae 17. 2. 2009, 11:12
@lausmanacci (flower) (flower) (flower) Radko, díky moc za pochvalu :-) :-) :-)
jusinka 26. 1. 2009, 20:00
Znám, dělám, miluju ho (zajic) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie