Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 16 návštěvníků)

Holandský mletý řízek

0.0
Holandský mletý řízek

Potřebné ingredience

500 g mletého míchaného masa, 150g sýra, 1,5 dcl mléka, sůl, pepř, 2 lžíce polotučné hořčice, strouhanka

Postup přípravy

Do masa přidáme sůl, pepř, hořčici a mléko. Pořádně do masa zamícháme a necháme cca 2 hodiny v lednici odležet. Potom vmícháme nastrouhaný sýr na jemno. Tvoříme klasické karbanátkové placičky, které obalujeme ve strouhance (můžete i v trojobalu, pokud máte dostatek času)

* hořčice být nemusí. Já ji tam dávám, aby řízky měly výraznější chuť :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

krutilci 8. 2. 2009, 11:39
Právě je dělám k obědu s kaší, tak jsem zvědavá jaké budou , pak písnu, jestli se mi povedli. (pl)
dexpre 8. 2. 2009, 17:40
@krutilci Dobrý večer Věruš, tak čekám, jak pak se povedl obýdek? Jsem zvědavá, co napíšete :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie