Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Medovník s čokorůžemi a čokopolevou

0.0
Medovník s čokorůžemi a čokopolevou

Potřebné ingredience

Medovník podle Ivety Š. (annax) ID 155,poleva a čokorůže podle Marcely P. (Arielll) ID 126509

Postup přípravy

upéct placky na medovník, když zjistíš, že se zdrcly upéct ještě jedny,namazat,uvařit polevu,polít a ozdobit růžemi,pořádně vyfotit za denniho světla

těstíčko

placička

upečená placička :-)) tohle je ta zdrclá,pekla jsem je na 160 stupňů,tak rychle vyběhly a stejně tak rychle seběhly.ty další jsem pekla už jen na 150 a byly oki

příprava růžiček - šlo to krásně,úplně mě to nadchlo,jednu růži udělala neteř (18),asi tři já a zbytek cérka (7)

moje šikovná pomocnice

příprava zdobení

Janiččina růže zblízka - slíbila jsem jí, že to sem dám :-))

měla jsem v plánu udělat bílé kolečko,projet ho špejlí a bylo by z něj srdíčko,ale nějak se nezadařilo tak jsem se z toho vylhala takhle

z boku :-(( tady je vidět jak se nepovedla poleva,byla řídká a ztuhla až v misce týden po oslavě

s oslavencem - tak velkého mám už synka :-))

na řezu

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

poty 2. 3. 2009, 9:08
No Leni, tak ten musel být taky výborný. Vzhledem k tomu že medovník taky miluju, tak bys mi mohla poslat přesný recept, že bych to doma zkusila taky, samozřejmě nebude tak krásný a výborný, ale pro můj jazýček to stačit bude :-) (K) (Y) (Y) (clamp) (clamp)
nobstice 2. 3. 2009, 15:27
@poty Lucinko tak tady to mas http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=225&user=155 ten jsem delala a chystam se na tento http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=12522&user=57727 mozna bude lepsi ze jsou tam dva kremy.ten co jsem delala byl porad jeste dost maslovy.a je to na pripravu jednoduchy,macet v cokolade to nemusis,to jsem jen chtela vyzkouset vic veci najednou ;-) ;-) ;-) staci potrit kremem a obsypat orechama.tak pa a at se dilo zdari doufam ze se pak pochlubis. (L) (L) (L) (L) pusu ruze (child6) (child6) (child6)
Zrušený účet 27. 1. 2009, 18:23
Leni, to je všechno tak dokonalé!!! Spojila jsi bezva nápady a udělala jsi z medovníku takovou obří krásu velikánskou!!!! :-o (Y) (Y) (Y)Já se stydím :-S, dělala jsem tu čokohmotu je jednou a nešlo mi z ní tvořit vůbec nic :'( a tvoje sedmiletá dceruška je tak šikovná a tolik krásy vyrobila (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)Opravdu krásný dort, nádherné růže a celé zdobení! Synátor se ti povedl taky :-) (Y) A prosím tě, jak to je s těmi plackami? Já jsem medovník dělala jen jednou a měla jsem pocit, že se mi dokonale povedl. Jenže jsem jednak medovník ještě nikdy nejedla (nejsem totiž na sladké) a můj muž ten, co jsem upekla, bral do práce na vánoční oslavu, takže ani z něho jsem nemohla ochutnat. Manžel říkal, že medovník byl moc dobrý a celý se snědl, ale jako ten v restauracích nebyl, protože byl dost tuhý i po dvou dnech rozležení. A ty tu píšeš jak ti ta jedna placka po upečení rychle spadla - to se mi stalo se všemi a já myslela, že to tak má být ;-) *-) a teď nevím, jestli tohle nebyl ten důvod, že to bylo celkově poměrně tuhé *-) Poradíš? :-$ (F)
nobstice 27. 1. 2009, 21:59
@ jezis Luci dekuju moc za tu chvalu ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) od tebe si to strasne moc povazuju (L) (L) (L) (L)nam se z te cokohmoty delalo fakt krasne a hlavne mi ty ruze moc chutnaly (zajic) (zajic) (zajic) marcipan moc nemusim.jen ta poleva se nepovedla,ale asi to bylo tim ze jsem tam dala ruzne zbytky cokolady,figurky a tak co bylo doma.u toho medovniku mi nespadla jedna placka,ale cela prvni varka :-D :-D :-D :-D,pekla jsem to asi na 160 a rychle to vybehlo a pak se to zdrclo.ale promazala jsem je,prece to nevyhodim a snedl se taky.ale byl to tuhoň (H) (H) (H) druhou varku placek jsem pekla na sotva 150 a dobry.ale mam pro zmenu problem s kremem,protoze holky co to pekly si v komentarich stezovaly ze ho maji ridky,a on ma byt aby to pekne provlhlo a ja ho ridkej nemela *-) *-) *-) takze byl spis takovej kremovej,a to jsem to cele nechala pres noc v teple aby se placky natahly,pac dat to do lednice hned tak by krem hned ztuhl.tak nevim jestli jsem ti pomohla :^),s cokohmotou to jeste zkus a treba to pujde.papa Lena (F) (F) (F) (F)
Zrušený účet 27. 1. 2009, 22:11
@nobstice Leni díky ti moc a moc. Tak moje zkušenosti jsou stejné i s tím krémem. Já ho taky měla tuhý a blbec jsem to samozřejmě dala do ledničky. To je tím, že nevím, jak to má chutnat, prostě ho budu muset někde v restauraci ochutnat. A příště to budu péct pomaleji a nechám to venku, aby to provlhlo. Jsi zlatíčko, díky mooooc (L) (L) (L) A s tou čokohmotou mě to moc láká zkusit znovu. Já si říkala, že v únoru mám málo dortů, tak bude čas si hrát, ale ono se mi to plní nejen objednávkami docela složitých dortů, ale i společenskými událostmi, tak nevím, jak to bude. Dnes večer jsme t probírali manželem a zrovna jsem říkala, že nevím, jak budu stíhat chodit denně do práce :-D Ale ta čokohmota mi teda taky strašně moc chutnala ;-) Díky a dobrou! (hello)
Ilonáček 27. 1. 2009, 18:05
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
Zrušený účet 26. 1. 2009, 19:12
To je přímo čokoládová nádhera (clamp) (clamp) (clamp) a moc šikovné děti (Y)
nobstice 27. 1. 2009, 22:01
@ marti moc moc dekuju (F) (F) (F) (F) na deti jsem pysna (L) (L) (L)
Dermajetics 26. 1. 2009, 16:47
Leni to je nádhera (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) k tomu není co dodat :-) :-) :-)
nobstice 27. 1. 2009, 22:01
@Dermajetics blanicko dekuju moc (F) (F) (F) (F) ja vim co dodat - priste to poradne vyfot :-D :-D :-D
Mmyška 26. 1. 2009, 11:37
Leni nádherný medovník,krásně nazdobený a ty růžičky,krásné a šikovné dětičky (clamp) (clamp) (Y) (Y)
nobstice 27. 1. 2009, 22:02
@Mmyška danusko dekuju (F) (F) (F) (F),vsak je nase mala pysna ze se tu vidi ;-) ;-) ;-)
Zrušený účet 26. 1. 2009, 10:41
Leni, tak tohle je parádička. Hned bych si dala, vypadá úúúúúžasně.... (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
nobstice 27. 1. 2009, 22:04
@ helenko dekuju,od tebe to zvlast tesi (F) (F) (F) (F) byl vybornej,zmizel docela rychle *-) *-) *-) ale chlapec jak je na sladke tak po dvou dnech poradani medovniku ODMITL PALACINKY k veceri a chtel maso :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Anelis 26. 1. 2009, 10:16
Lenčo, to je bomba, medovník je krásně nazdobený, vypadá luxusně (Y)
nobstice 27. 1. 2009, 22:04
@Anelis alenko moc dekuju (F) (F) (F) (F) nas mladej medovnik miluje a v cukrarne je to strasne drahy,copak jsem rotsild? (H) (H) (H) (H)
Caryfucka 26. 1. 2009, 9:42
Teda holky vy jste šikulky. A dcerce smekám poklonu, takovou krásnou růžičku nesvedu ani já. To je pro oslavence ten nejlepší dortík na světě, s láskou pečený. Moc se mi líbí celé zdobení a ten nápad s bílou a tmavou polevou. (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
nobstice 27. 1. 2009, 22:09
@Caryfucka renco moc dekuju za pochvalu,ruzicky jsme zkousely poprve,me hlavne nadchla ta cokohmota,je to jako karamelka (L) (L) (L)
xelix 26. 1. 2009, 8:59
KRÁSNÝ (^) HNED BYCH SI DALA KE KAFÍČKU ;-) (clamp)
Macik 2006 26. 1. 2009, 0:09
moc pěkný (^)všem se vám ty růžičky moc povedly (F)a dcerka je moc šikovná (clamp) (clamp) (clamp)
Yvetta 25. 1. 2009, 22:50
krásný (Y) (Y) (clamp) (clamp)
melbenval 25. 1. 2009, 22:25
Leničko, dcerka je šikulka... (^) se povedl. (Y) (Y) (Y) Mohla by jste mi prosím napsat, jak postupujete při tvorbě (F) (F) (F)? Vykrajujete kolečka?
nobstice 27. 1. 2009, 22:12
@melbenval ivus minule jsem asi odpovidala na neco na co ses neptala ;-) ;-) ;-) na ruzicky jsem mela najitych nekolik postupu,ted uz tu mam jen tento http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=27610 , ale je to v podstate stejne,jen jsme se vyprdly na kuzilek a to stredove kolecko jsme jakoby zmuchlaly. :-) :-) :-) tak snad jsem pomohla (F) (F) (F)
nobstice 25. 1. 2009, 22:43
@melbenval ivus prosim tady si vsichni tykame (silvestr2).diky (F) (F) pod pecici papir si strcim dno od dortove formy,podle toho na ten papir napatlam primerene testa,papir s testem supnu na plech a do trouby.ono se to pecenim trosku zvetsi,tak jsem je pak okrajela zase podle toho dna a zbydou ti odkrojky,ktere se rozdrobi na posypani.ja chtela vyzkouset tu polevu tak jsem odkrojky nechala sez..rat detem :-D :-D :-D :-D
melbenval 7. 2. 2009, 13:26
@nobstice Leničko, děkuji za rady a také ráda přijímám to tykání... Bylo mi to hloupé... :-$ Zdravíme s celou rodinkou. (silvestr2)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie