(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Pangasius v alobalu
Potřebné ingredience
Pangasius,květák, paprika červená, žlutá, zelená,brokolice,česnek, porek, červené zelí, čínské zelí, sůl, vegeta (já používám tu bez glutamátu ), provensálské koření
Postup přípravy
rybu naporcujeme, osolíme, nandáme na alobal, posypeme provensálským kořením, zeleninu očistíme, nakrájíme na kousky, zasypeme jí ryby, posypeme trošku vegetou a provensálským kořením. Česnek nakrájíme na plátky /cca 2-3 stroužky a přidáme k rybě a zelenině. Zapečeme na 180-200 stupňů a podáváme se zeleninovou oblohou. Fotky dodám, budu vařit v pondělí. Je to fakt Mňamka
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé