Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

BAŽANT NA VÍNĚ S JABLKY

0.0
BAŽANT NA VÍNĚ S  JABLKY

Potřebné ingredience

BAŽANT
100G ANGLICKÉ SLANINY(JÁ DÁVÁM ŠPEK)
4 JABLKA
200ML BÍLÉHO VÍNA
KOSTKA MASOXU
SŮL,KOŘENÍ NA DIVOČINU
VODA NA PODLITÍ

Postup přípravy

VYKUCHANÉHO,OČIŠTĚNÉHO BAŽANTA OMYJEME A PROŠPIKUJEME 1/2 NA NUDLIČKY NAKRÁJENÝM ŠPEKEM.ZBYTEK ŠPEKU POKRÁJÍM NA KOSTIČKY.V PEKÁČKU SI ROZŠKVAŘÍM POKRÁJENEJ ŠPEK A BAŽANTA NA NĚM Z OBOU STRAN OPEČU.OSOLÍM MÍRNĚ POSYPU KOŘENÍM NA DIVOČINU,PODLIJU VODOU A TROCHOU VÍNA PŘIDÁM ROZDROBENOU MASOXOVOU KOSTKU.ZVOLNA PŘIKRYTÉ PEČU.BĚHEM PEČENÍ POLÉVÁM VYPEČENOU ŠTÁVOU.
CCA PO HODINĚ PEČENÍ A PODLÉVÁNÍ PŘIDÁM DO VÝPEKU OLOUPANÁ A POKRÁJENÁ JABLÍČKA A DOLEJI ZBYTEK VÍNA.DOPEČU ODKRYTÉ

V ROZPÁLENÉ TROBĚ SI NA PEKÁČKU ROZŠKVAŘÍM NA KOSTIČKY POKRÁJENEJ ŠPEK

NA ROZŠKVAŘENÉM ŠPEKU SI Z OBOU STRAN BAŽANTA OPEČU(MASO SE MALINKO ZATÁHNE)
OPEČENÉHO BAŽANTA OSOLÍM MÍRNĚ OKOŘENÍM KOŘENÍM NA DIVOČINU A ZALEJI TROCHOU VÍNA
PŘIDÁM MASOXOVOU KOSTKU A PODLEJI VODOU.
PŘIKLOPÍM A ZVOLNA PEČU CCA HODINKU.BĚHEM PEČENÍ POLÉVÁM VYPEČENOU ŠTÁVOU,PODLE POTŘEBY PŘIDÁM VODU

CCA PO HODINĚ PEČENÍ DO VÝPEKU PŘIDÁM OLOUPANÁ POKRAJENÁ JABLÍČKA DOLEJI ZBYTEK VÍNA A DOPEČU JIŽ ODKRYTÉ

BĚHEM DOPEJKÁNÍ JSME JEŠTĚ PARKRÁT BAŽANTA POLÍVALA VÝPEKEM TAKTO TO VIPADÁ KDYŽ JE HOTOVO.JAKO PŘÍLOHA JSOU VHODNÉ OPEČENÉ BRAMBORY,ALE MANŽEL TO JEDL S ČERSTVÝM CHLEBEM

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

hruštička 19. 12. 2012, 9:52
|:o) |:o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie