Zobrazit přihlášovací formulář

Rýže a těstoviny

Přidat recept

zemiakova kasa

0.0
zemiakova kasa

Potřebné ingredience

prosim pomozte

Postup přípravy

ako robite zemiakovu kasu ,aby bola taka jemnucka?
mne sa tam niekedy robia take hrcky zo zemiakov ....

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Boban1 9. 2. 2009, 7:05
:-$ takovéto dotazy patří do diskuze, máte to na začátku, než vložíte dotaz do receptů, napsané od adminů :-$
renka1259 9. 2. 2009, 9:51
@Boban1 dakujem ze info ,poobede to zmazem
hanys77 8. 2. 2009, 23:12
(hello)přesně jak píše Anička, nejdůležitější je to horké mléko. A pak je taky dobré, necedit vodu z brambor hned po dovaření, nechat chvíli stát a pak scedit, ale ne všechnu a rozšťouchat ty brambory s tou troškou vody, co se v ní vařily... (flower)
Diviana 8. 2. 2009, 21:22
Ahoj Renáto, já dělám kaši ručním eletrickým šlehačem. Napřed horké brambory jakoby "pošťouchám" a potom je šlehám stále bez ostatních přísad aby byly co nejjemnější. Potom teprve přidám máslo a HORKÉ mléko a zase šlehám a šlehám :-). Nikdy hrudky nemám,tak snad se ti taky povede (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie