Zobrazit přihlášovací formulář

srdíčko s krémovými růžemi

0.0
srdíčko s krémovými růžemi

Potřebné ingredience

Mramorový korpus podle Dáši, marcipánový potah podle Ariel, kousek čokohmoty na mramorování, máslový krém nastavovaný pudinkem, višňový džem a nervy nadranc.

Postup přípravy

Chtěla jsem vyzkoušet nové trezírovací trubičky a taky jsem se mylně domnívala, že růže z krému budou snadno a rychle. Byly, jenže jinak, než jsem si představovala. Už chápu, proč většina z vás zdobí raději marcipánem. Zkrátka, neuspěchem ke zmoudření.

Trochu jiný pohled

A ještě otočit

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ilonáček 16. 2. 2009, 11:45
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
Sluníčkooooo 11. 2. 2009, 13:35
Krásné! A ty nervy nadranc chápu. Muselo to být náročné. Ale výsledek rozhodně stojí za to! (clamp)
Zrušený účet 9. 2. 2009, 8:25
Je to nááááádhera (clamp) (clamp) (clamp)
Zrušený účet 9. 2. 2009, 7:51
Judito, mně se ten dort taky moc líbí i s těmi růžemi! (Y) (clamp) (clamp) (clamp)Přece nečekáš, že na první pokus budou super.... :-$ Ty tvoje růže a lístečky jsou jednoznačně k poznání, to je přece hodně moc dobré! Já jsem si teď taky koupila špičky na růže a listy, tak až bude příležitost, hned to zkusím, ale čekám, že mi to napoprvé nepůjde, stejně tak jako mi hned napoprvé nešly jiné ozdoby nebo potahování ;-) Chce to trénink a uvidíš, že se budeš už jen zlepšovat (flower) (hello)
ajoun 8. 2. 2009, 21:59
No ten je nááádherný (Y) (Y) (Y) (Y) Dokonalé mramorování (clamp) (clamp) (clamp)
Anelis 8. 2. 2009, 21:57
Judit, dortík je krásný, mramorování přenádherné a růžičky se mi moc líbí, já obdivuji každého, kdo ty růže z krému umí (Y) (Y) (Y)
Jentl 8. 2. 2009, 22:01
@Anelis Díky moc, měla jsem z toho depku, růže se mi pokládaly jako opilé, určitě nemůžu říct, že je umím, ale díky za povzbuzení.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie