(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Rizoto Tricolore
Potřebné ingredience
350 g rýže, 350 mletého masa, 1 cibule, 1,5 dc bílého vína / nemusí být/, 2 lžíce rajčatového pyré nebo 350 rajčat, olej nebo máslo,sůl, pepř, 1 PL nasekané petřel. natě, špenát na obarvení rýže / 2-3 kousky z mraženého balení Bondulle / sýr na posypání
Postup přípravy
Cibuli nakrájím nadrobno, osmahnu na tuku, přidám maso, osolím, popřípadě opepřím, podleju vodou nebo vínem, přidám rajčata nakrajená, zbavená slupek nebo raj. pyré a zelenou petrželku. Pomalu nechám bublat.
Rýži vařím dušenou a před dokončením přidám povolený špenát.
Na talíř dáme kopeček rýže, přelijeme omáčkou a posypeme strouh. sýrem,
Je to jednoduché, chutné jídlo. Špenát být nemusí, ale takhle si to pomatuji z práce, z jedné jídelny / odtud ten název /.
Rýži vařím dušenou a před dokončením přidám povolený špenát.
Na talíř dáme kopeček rýže, přelijeme omáčkou a posypeme strouh. sýrem,
Je to jednoduché, chutné jídlo. Špenát být nemusí, ale takhle si to pomatuji z práce, z jedné jídelny / odtud ten název /.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé