BRAMBOROVÉ PENÍZKY VELKÁ JAKO PŘÍLOHA K MASU - RECEPT 38453

CHUŤOVKY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbilo 17 návštěvníků)


BRAMBOROVÉ PENÍZKY VELKÁ JAKO PŘÍLOHA K MASU


[ recept č. 38453 ze dne  ]

BRAMBOROVÉ PENÍZKY VELKÁ JAKO PŘÍLOHA K MASU

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

BRAMBORY,MÁSLO,SŮL,ČESNEK

POSTUP PŘÍPRAVY

POŘÁDNĚ OČIŠTĚNÉ BRAMBORY,POŘÁDNĚ VYSUŠÍME, NAKRÁJÍME I ZE SLUPKOU NA ASI 0,5 CM PROUŽKY A NASKLÁDÁME JE NA NEVYMAŠTĚNÝ!!! PLECH,AŽ SE NA BRAMBORÁCH ZAČNOU DĚLAT BUBLINY JE HOTOVO.PROMÍCHÁME Z MÁSLEM,OSOLÍME A PŘIDÁME ČESNEK.DOBROU CHUT

ZOBRAZIT POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY

OČISTÍME POŘÁDNE BRAMBORY A VYSUŠÍME
NAKRÁJÍME NA 0,5 CM PROUŽKY I SE SLUPKOU A NASKLÁDÁME NA NEVYMAŠTĚNÝ ! PLECH
DO MÍSY SI NACHYSTÁME MÁSLO A ČESNEK
JSOU HOTOVÉ AŽ SE NA NICH ZAČNOU DĚLAT Z OBOU STRAN BUBLINY
JEŠTĚ VŘELÉ JE RYCHLE ŠUPNEME DO MÍSY A VŠE OSOLÍME A PROMÍCHÁME
JSOU SUPER PIKANTNÍ A VYPADAJÍ KRÁSNĚ JAKO PŘÍLOHA K MASENKU.NĚKDY SI JE VELICE RÁDI DĚLÁME JEN TAK NA MLSOTKU A JEŠTĚ NA NĚ NASTROUHÁME TVRDÝ SÝR


ZOBRAZIT POSTUP S VELKÝMI OBRÁZKY
Doporučujeme
Bramborové noky - příloha ke gulášům
Ve slupce uvařené brambory oloupeme a necháme nejlépe do druhého dne vychladit. Potom je jemně nastrouháme, přidáme ostatní přísady a tvoříme těsto.Na vále posypaném moukou vyválíme slabší šišku, ze které ukrajujeme špalíčky asi 5 cm dlouhé.Zavařujeme do vařící vody, hned zamícháme, aby se nelepily…
<< VLADĚNČINA ČALAMÁDA | BRAMBOROVÉ PENÍZKY VELKÁ JAKO PŘÍLOHA K MASU | plněná kapsa z vepřové krkovičky s kostí >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Kamila G. (Wiktorie) ID 73298, mimibazar.cz/wiktorie (21.3.2009, 15:19)
Tohle si dělám často, je to neskutečná mňamka (clamp) (clamp) (clamp) (hotdog) (hotdog) (hotdog)
ODPOVĚDĚT
Yvona L. (YYV) ID 118482 (5.9.2009, 13:48)
|:o) |:o) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVĚDĚT
© 2004-2018 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt