(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
JÁTROVÁ OMÁČKA
Potřebné ingredience
JÁTRA (VEPŘOVÉ, HOVĚZÍ NEBO KUŘECÍ),KOUSEK SÁDLA, 1 CUBULI, TROCHU KMÍNU, 2 LŽÍCE HLADKÉ MOUKY, 2 NOVÁ KOŘENÍ, MASOX, SŮL, PEPŘ A MŮŽE SE DÁT I MAGI
Postup přípravy
DO KASTROLU SI DÁM KOUSEK SÁDLA A NA TO SI NAKRÁJÍM NA DROBNO CIBULKU. PŘIDÁM TROCHU KMÍNU. NECHÁM OSMAHNOUT A DÁM NAKRÁJENÁ OPRANÁ JÁTRA. OPEPŘÍM A NECHÁM DUSIT. KDYŽ SE ŠŤÁVA VYSMAHUJE TAK TO ZAPRÁŠÍM 2 LŽÍCEMI HLADKÉ MOUKY A NECHÁM OSMAŽIT. ZA STÁLÉHO MÍCHÁNÍ ZALEJI VODOU A PŘIDÁM 2 NOVÁ KOŘENÍ A NECHÁM VAŘIT DO MĚKA. NAKONEC PŘIDÁM MASOX, SŮL A MŮŽE SE DÁT I TROCHU MAGI.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
KáKá
(upraveno)
25. 2. 2016, 10:47
Koukám,že hlavní ingredience všech vašich receptů je masox a maggi,to budou lahůdky

nahlásit

žingi
(upraveno)
25. 2. 2016, 11:52
@KáKá
to je marné,já to taky nechápu a to slovo v jiných receptech -VOLČESTR,je taky super,hlavně v tom segedínu,tam teda sedne
mě včera dostala i ženská v Prostřenu,dávala dom.kuře na vývar a jeb tam bujon,do pánviček k masu taky jeb bujony,fakt nevím,jestli bez toho nejde tyto jídla vařit,taky občas šoupnu někde kostku,ale ne do takových receptů


nahlásit
marsi-28
(upraveno)
1. 3. 2016, 12:13
@žingi
Máte pravdu.Také tyto přísady používám ale jen tehdy když mi to nejde dochutit.Ale cpát to do každého jídla?

nahlásit

Ivinka32
(upraveno)
5. 12. 2009, 13:01
NAPROSTO VYNIKAJÍCÍ RECEPT....DNES JSEM DĚLALA K OBĚDU A OLIZUJEME SE JEŠTĚ TEĎ
MAGI JSEM NEDÁVALA. RECEPTÍK MÁM JIŽ ULOŽENÝ
,URČITĚ ZOPAKUJEME









nahlásit

hordi
(upraveno)
8. 12. 2009, 10:49
@Ivinka32








nahlásit