Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

***VÝÝÝBORNÝ KUŘECÍ GULÁŠEK NA BRAMBORÁKU***

0.0
***VÝÝÝBORNÝ KUŘECÍ GULÁŠEK NA BRAMBORÁKU***

Potřebné ingredience

600 GR KUŘECÍHO MASA*80 G ŽAMPIONŮ*60 G PORKU*60 G ČERVENÉ KAPIE* 2 PL SOJOVÉ OMÁČKY* KEČUP*STROUHANÝ SÝR* CIBULE* SOLAMYL*

Postup přípravy

MASO NAKRÁJET NA NUDLIČKY, OKOŘENIT, ZAPRÁŠIT SOLAMYLEM, PŘIDAT SOJOVKU A NECHAT ODLEŽET.
POREK NAKRÁJET NA KOLEČKA, KAPII NA NUDLIČKY, TAKTÉŽ ŽAMPIONY.
MASO ORESTOVAT NA OLEJI, PŘIDAT TROCHU KEČUPU, TROŠKU PODLÍT VODOU, PŘIDAT ZELENINU A JEŠTĚ OPÉKAT.
SERVÍROVAT NA BRAMBORÁKU A POSYPAT STOUHANÝM SÝREM.
JE TO OPRAVDU VELIKÁNSKÁ DOBROTA.
***DOBROU CHUŤ***

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie