(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Panenka (ale může být prakticky cokoli) ve smetanovo-rajčatové tandori majdě
Potřebné ingredience
Vepřová panenka (myslím, že by se hodilo jakékoli jiné maso - kuřecí prsa, vepová plec ...- tomu samozřejmě přizpůsobit délku dušení), cibule, kysaná smetana, rajský protlak, koření tandori masala, okurky s lákem
Postup přípravy
1. Na drobno nakrájenou cibulku necháme zesklovatět.
2. Přidáme panenku nakrájenou na silnější plátky. Posypeme tandori. Necháme zatáhnout.
3. Podlijeme vodou a dusíme do měkka.
4. Přidáme kysanou smetanu, protlak, na drobno nakrájenou okurku a trošku láku z okurek. (Protlak to "přisladí", lák "zkyselí" - takže podle valstní chuti doladit.
5. Provařit.
6. Podáváme s těstovinama (snese to i rýži, gnochi apod.
2. Přidáme panenku nakrájenou na silnější plátky. Posypeme tandori. Necháme zatáhnout.
3. Podlijeme vodou a dusíme do měkka.
4. Přidáme kysanou smetanu, protlak, na drobno nakrájenou okurku a trošku láku z okurek. (Protlak to "přisladí", lák "zkyselí" - takže podle valstní chuti doladit.
5. Provařit.
6. Podáváme s těstovinama (snese to i rýži, gnochi apod.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé