Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept

Šišky,kobližky

0.0
Šišky,kobližky

Potřebné ingredience

-------

Postup přípravy

Ahojte maminky,nemaminky.
Vedeli by ste mi prosím poradiť ako uroiť šišky aby boli také dobré ako robia v Hypernove?Už som vyskúšala niekoľko receptov,ale ani jeden nebol ten správny.Veľmi pekne Ďakujem

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Noska77 12. 3. 2009, 8:45
Ďakujem,myslela som si že majú na to svoje prípravky ale nedalo mi to naspýtať sa,Veľmi pekne ďakujem za receptík a určite ho vyskúšam.
rampy 11. 3. 2009, 21:34
To mi neříkejte,že jsou lepší koupené než domácí??? :-| (hello)
Jia 11. 3. 2009, 21:39
@rampy No, někdy možná jo ;-). Mně zase chutnají "fontíci" (mléčné žemličky pro děti) a na internetu jsem se dozvěděla, že je pekárny taky pečou už z hotových směsí. Možná bych si tu směs taky mohla koupit, prodávají ji v 25 kilových pytlech :-D :-D :-D
žabada 11. 3. 2009, 20:37
Silvi, žádné nebudou takové. Oni na ně mají speciální směs,ze které to pečou, a ta se nedá koupit, já už jsem se na to ptala *-) :-( (hello)
Ilonáček 11. 3. 2009, 22:03
@žabada Přidávám se do debaty - švagr dělával v pekárnách a když jsem chtěla recept na vánočku, tak řekl, že ji nikdy nebudu mít takovou, protože nemám takové přípravky jako oni. Něco na tom bude, protože nemáme ty jejich kypřidla a přípravky na trvanlivost apod. Tak si pochutnávám na domácích a vy si pochutnávejta také. Hledejte recept tak dlouho, dokud nenajdete ten, který vám bude chutnat jako ty kupované a u něj pak zůstanete. Přeji hodně úspěchů při hledání a posílám jeden recept -1dkg droždí, 2 dkg cukru, 25 dkg polohrubé mouky, asi 1/4l mléka, sůl, 2 dkg tuku, 1 vejce, 10 dkg tuku na smažení, 5 dkg povidel, 10 dkg tvarohu na strouhání, postup-droždí utřeme s cukrem ,1 lžící mouky a 3 lžícemi mléka -necháme kynout asi 5 minut, pak přidáme mouku, sůl, rozpuštěný tuk, vejce a vlahé mléko, vypracujeme tužší těsto, necháme vykynout, poté lehce vyválíme a můžeme vykrájet kolečka nebo kousky těsta naplnit , opět nechat nakynout a poté smažit v tuku na mírnějším ohni, aby se prosmažily. Pokud jsou kolečka potřeme je povidlým a sypeme tvarohem. Z množství je 15 ks, ale jsou jako píchavičky a rozplývají se na jazyku. Dělám vždy ze 4 dávek a jsou tak akorát na oběd. Přeji dobrou chuť.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie