Zobrazit přihlášovací formulář

Dortík panenka pro Moničku

0.0
Dortík panenka pro Moničku

Potřebné ingredience

Piškot jako u mých ostatních dortů, ale tentokrát se od začátku nedařilo. Na piškotu naskočila boule jako hrom, tak jsem hned na začátku řezala a upravovala a.... Krém jsem použila z banánového pudinku s trochou másla. Dále naplnila banány a ananasem, ještě jsem použila marmeládu, aby to bylo šťavnatější. Další malér byl s potahovací hmotou. Nějak jsem neodhadla množství a na sukni si obarvila málo. Placka byla moc tenká a začala se trhat. Proto jsem musela maskovat cedulkou se jménem, byla tam díra jako hrom. Celé mi to manžel navíc málem polil vínem. To kdyby se mu povedlo, tak bych ho potom v tom dortu vykoupala. Prostě když se daří, tak se daří. Ale už teď se těším na další pokus. Nenechám se odradit.

Postup přípravy

Opět děkuji vám všem za inspiraci. Především Arielll za její potahovací hmotu a taky Libuši M. za její těsto.

pohled zezadu

a ještě řez

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ivushkak 15. 3. 2009, 23:39
Pěkňoučká (X) |:o) (clamp)
helulka 15. 3. 2009, 16:21
Petruš, nezoufej, panenka se ti povedla a jistě udělala ohromnou radost. (Y) (Y) Držím palečky do další tvorby (Y) (Y) (hello) (hello)
Dermajetics 15. 3. 2009, 8:56
je moc pěkná a nebuď smutná, s dalšími dortíky to půjde jedna radost. taky se mi nedaří a chci to vždycky vzdát, ale to půjde. jen tak dál, krásný dortík (clamp) (clamp) :-) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie