(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
POMALÝ HRNEC - drůbeží játra

Potřebné ingredience
Drůbeží játra, pepř, nové koření, bobkový list, provensálské koření, tymián, cibule, rajčata, sůl
Postup přípravy
V hrnci jsem osmahla cibuli, dala na dno PH, na ní přidala játra, okořenila, přidala pokrájená rajčata, zalila a dala pomalit na HIGH na 2 hodiny. Poté jsem játra dosolila a zahustila a ještě dopomalila 30 minut. Jednoduché a výborné.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
nada4
(upraveno)
17. 3. 2010, 20:20
recept vypadá dobře,jen nevím co je to PH.Můžete mi to objasnit
.díky Naďa


nahlásit

Boban1
(upraveno)
18. 3. 2010, 9:55
@nada4
Naďo, PH znamená pomalý hrnec, je to přístroj na vaření, když si zadáte do vyhledávače pomalý hrnec, ukáže se Vám

nahlásit