Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

POMALÝ HRNEC - drůbeží játra

0.0
POMALÝ HRNEC - drůbeží játra

Potřebné ingredience

Drůbeží játra, pepř, nové koření, bobkový list, provensálské koření, tymián, cibule, rajčata, sůl

Postup přípravy

V hrnci jsem osmahla cibuli, dala na dno PH, na ní přidala játra, okořenila, přidala pokrájená rajčata, zalila a dala pomalit na HIGH na 2 hodiny. Poté jsem játra dosolila a zahustila a ještě dopomalila 30 minut. Jednoduché a výborné.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

nada4 17. 3. 2010, 20:20
recept vypadá dobře,jen nevím co je to PH.Můžete mi to objasnit *-).díky Naďa :-$
Boban1 (upraveno) 18. 3. 2010, 9:55
@nada4 Naďo, PH znamená pomalý hrnec, je to přístroj na vaření, když si zadáte do vyhledávače pomalý hrnec, ukáže se Vám (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie