Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 19 návštěvníků)

Tvarohovo-pudinkový dort - nepečený

0.0
Tvarohovo-pudinkový dort - nepečený

Potřebné ingredience

Recept je z kalendáře Rok plný sladkostí *2 balíčky piškotů, 180 g másla, 150 g cukru moučka, 2 tvarohy, 1 pudinkový prášek, 4 dl mléka, kakao (strouhaná čokoláda), rum (punč, šťáva...)

Postup přípravy

Formu vyložíme piškoty a pokapeme je rumem. Z pudinkového prášku, mléka a 2 lžic cukru uvaříme pudink a necháme ho vychladnout. Máslo utřeme s cukrem do pěny, vmícháme tvaroh a vychladlý pudink. Polovinu krému obarvíme kakaem.
Na piškoty naneseme kakaovou část krému, na krém klademe piškoty obalené v kakau a na ně dáme bílou část krému. Ozdobíme strouhanou čokoládou, oříšky, šlehačkou, ovocem....
Necháme uležet den v ledničce - nejlepší je 2-3 den.
Tip: Dávala jsem asi po 20 piškotech do skleničky, přidala cca 1,5 lžíce kakaa a parkrát zatřepala. A piškoty byly krásně kakaové.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Bzukova 19. 6. 2011, 15:31
včera jsem ho udělala a dneska už ho je minimum (smich) Je výborný
sporran1 4. 7. 2009, 21:05
Skvělé Dito, dlouho sem se chystala. Přeci jen 2 tvarohy a tolik másla. Ale teď byl tvaroh v akci, tak jsme měli tvarohové hody. (Y) :-) Váš dortík je naprosto úžasný. Všichni si pochutnávali (flower) (flower) (flower) Jen sem ho trošinku změnila, protože sem měla málo piškotů, tak sem je nahradila hnědými BeBe sušenkami a nedělala kakaovou vrstvu a moc dobré. (clamp) (clamp) (clamp) Díky za receptík, už ho budeme dělat.
muchlanek 4. 7. 2009, 21:37
@sporran1 (L) Jsem ráda, že chutnal (child8)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie