Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 21 návštěvníků)

Tvarohový dotr- nepečený

0.0
Tvarohový dotr- nepečený

Potřebné ingredience

20g želatiny čiré, 2 dc studeného mléka, 2 dc horkého mléka, 1 máslo, 2 tvarohy- kostky, 2 vejce, 2 vanilkové cukry, 1 hořčicovou sklenku cukru moučka, ovoce.

Postup přípravy

Želatinu namočíme do 2dc studeného mléka na 2 hodiny. Potom dáme do mixéru(ve kterém se mixují koktejly), přidáme 2dc horkého mléka a mixujeme. Dále přidáváme 1/2 až 1 máslo, tvarohy, vejce, vanilkové cukry a hořčicovou sklenku cukru moučka.
Na dno dortové formy nalijeme 1-2 cm vrstvu krému, na ní naskládáme piškoty, které jsme namočily ve šťávě z ovoce, zalijeme polovinou krému. Dále naskládáme ovoce(na co má kdo chuť- já dávám mandarinky, broskve a jahody, ale stačí jen broskve, někdo to má rád s borůvkami a moje mamka to dělala vždycky s meruňkama) a do zbylé poloviny krému dáme kakao a ještě trošku cukru, pomixujeme a nalijeme na ovoce. Dáme do ledničky na cca 4-6 hodin, ale je lepší ji udělat den předem. Je výborná, hlavně v létě je to příjemné osvěžení!!!
Na talířku zdobíme šlehačkou. Dobrou chuť!!! :-)))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Lenka77 4. 7. 2008, 19:00
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) už je v ledničce ^o) ^o) ^o) ^o) ^o) ^o) (L) (L) (L) (L)
bububububu 4. 7. 2008, 19:37
@Lenka77 (pirko) moc se neraduj, ještě si ho neochutnala (smich) (smich) (smich) (smich) :-#
Lenka77 7. 7. 2008, 9:25
@bububububu ^o) ^o) ^o) ^o) ^o) ^o) výborný už je po něm ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) moc moc za vše děkuji (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) budu dělat často je fakt super ^o) ^o) ^o) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) L (L) (L) (L)
onasi 4. 6. 2008, 14:54
nádherný!!! úžasná barvička! (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie