Zobrazit přihlášovací formulář

Luštěniny

Přidat recept
(recept si oblíbilo 15 návštěvníků)

Pangas s cizrnou, vynikající luštěnina!

0.0
Pangas s cizrnou, vynikající luštěnina!

Potřebné ingredience

pangas, cizrna, kečup (jaký kdo má rád), česnek a cibuli

Postup přípravy

Na střední nám dělali takovou kečupovou směs s cizrnou a od doby, co jsem na vysoké jsem to neměla, vzpomněla jsem si na to, až když jsem v Globusu viděla sáček s cizrnou a dostalana to takovou chuť, že jsem to prostě musela zkusit:)
Cizrnu je lepší namočit i dva dny předem, především pro ty co mají problémy se zažíváním, a před vařením (to trvá přibližně půl hodiny) oloupat. Luštěnina bude navíc samozřejmě po naklíčení bohatší na vitaminy. Na pánvičce si zatím osmahneme cibuli, přidáme česnek a kdo chce i nějaké koření, dávala jsem trošku grilovacího, ale v tom případě je pak lepší použít jemný a ne ostrý kečup, i když záleží na chuti každého.) Nakonec přidáme uvařenou cizrnu a kečup, záleží na Vás kolik, jak hustou chcete konzistenci, já dávám hooodně kečupu. jelikož ho miluju:o)
Pangase můžeme pokapat citronem, potřít kořením na ryby nebo provensálským, obalit v mouce a osmahnout nebo jej upéct v troubě na másle, je to vynikající rybka a navíc jemňoučká, přesně tak aby nechala vyniknout chuti cizrny. Určitě ale můžete použít jiné masíčko, na co máte zrovna chuť anebo co je v mrazáku.)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Blond.Girl.007 10. 11. 2010, 11:10
Supeeeeeeer!!! |:o)
zuzka89 14. 11. 2010, 21:02
@Blond.Girl.007 Díky,mám radost,že chutnalo :-$
zuzka89 11. 6. 2009, 16:10
Vidíte a na mě zpočátku každý koukal, cože to ta cizrna je, a všem pak chutnala, určitě vyzkouším všechny tipy, po téhle luštěnině bych se totiž s odpuštěním užrala ;-)
Iskerka 23. 5. 2009, 21:16
Cizrnu dělám podobně, ale místo kečupu do ní dávám plechovku loupaných rajčat, chuť je taková "přirozenější" :-) Já to jím jen tak, manželovi k cizrně přivařím klobásu.
zuzka89 30. 4. 2009, 18:22
to jste mi udělala radost, že zachutnala, já s ní také zatím slavím úspěchy :-$ ten nápad se šunkou je parádní, to určitě vyzkouším (L) a malou pozdravujte, snad jí obliba vydrží (child9)
Lídak 29. 4. 2009, 22:09
Výborný (clamp) (clamp) (clamp) moc moc mi to chutnalo a to jsem nedávala žádné koření a kečup jen jemný, protože jsem to dělala i pro 20ti měsíční dceru. Fakt vynikající, všem moc a moc doporučuji. Kečup také miluji, ale dát ho do luštěnin mě nikdy nenapadlo :-) Neděla jsem k tomu pangase, ale na nudličky jsem nakrájela dětskou šunku a přidala ji při smažení cibulky před přidáním česneku. A když se teď zeptám malé, co si uděláme k obědu, tak hlásí, že "cizunu" (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
zuzka89 7. 4. 2009, 15:16
nemáte zač, dejte vědět, jestli chutnalo :-$
Visnery 7. 4. 2009, 13:04
mam doma jednu cizrnu v konzerva, tak aspon ji takhle vyuziji, dekuji za recept :)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie