Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Velikonoční klobásová nádivka

0.0
Velikonoční klobásová nádivka

Potřebné ingredience

7 rohlíků
1/2 l vývaru z uzeného masa
200 g klobásy
200 g vařeného uzeného masa
1 menší pórek
6 až 7 vajec
jarní bylinky
mletý pepř, kmín, sůl
tuk na vymazání pekáčku
2 nebo 3 vejce uvařená natvrdo

Postup přípravy

Rohlíky namočíme v uzeném vývaru, potom je vymačkáme, přidáme na kolečka pokrájenou klobásu, umleté uzené maso, nadrobno pokrájený pórek, žloutky, nasekané bylinky, koření, sůl a promícháme. Nakonec přidáme sníh z bílků a lehce promícháme.

Směs dáme do tukem vymazaného pekáčku, do povrchu zatlačíme čtvrtky uvařených vajec a zvolna pečeme dočervena

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie