Čokoládový patrový půldort

Potřebné ingredience
piškotový korpus s pomerančovou příchutí, žloutkový krém,čokoládový krém, jahody - kompotované a čerstvé, různé druhy čokolády.
Na polevu: čokoláda, máslo a smetana
Postup přípravy
Upečený kulatý korpus jsem ve 2/3 ukrojila, každý kus rozkrojila 1x. Spodní naplnila čokokrémem a kompotovanými jahodami, vrchní jen čokokrémem.Posadila na sebe a spodní polila polevou, nechala trochu zatuhnout, a potom vrchní dozdobila žloutkovým krémem boky, čokokrémem vrch a na to strouhanou čokoládu.Zdobeno je rozkrojenými jahodami máčenými v bílé čokoládě a různými blbůstkami z čokolády.
Den byl však blbec,dortík zůstal na balkóně a asi na 5 minut vylezlo sluníčko :-( - katastrofa byla hned.Ještě,že existuje mrazák - rychle jsem tvořila část nové výzdoby a nechala fofrem tuhnout v něm.Stihla jsem vše před předáním - UF. :-)
Den byl však blbec,dortík zůstal na balkóně a asi na 5 minut vylezlo sluníčko :-( - katastrofa byla hned.Ještě,že existuje mrazák - rychle jsem tvořila část nové výzdoby a nechala fofrem tuhnout v něm.Stihla jsem vše před předáním - UF. :-)

zadní část

z boku - skoro jak když padááááá

ještě před zásahem sluníčka
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Luciek
(upraveno)
27. 4. 2009, 19:37
Děkuji všem za hodnocení

nahlásit

Mmyška
(upraveno)
20. 4. 2009, 14:00
Luci to je luxusní dortík




nahlásit

Ilonáček
(upraveno)
19. 4. 2009, 20:41







nahlásit

sarus 46
(upraveno)
18. 4. 2009, 17:19
To je nádhera, hned bych si dala

nahlásit
Zrušený účet
(upraveno)
18. 4. 2009, 14:42
Jejdanáčku, to je kráááááása





nahlásit