Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

PAVLIŠOV

0.0
PAVLIŠOV

Potřebné ingredience

vepřové maso na řízky(co kdo má rád),hl.mouka,vejce,strouhanka,kys.,zelí,cibule,knedlík

Postup přípravy

Z masa uděláme klasické řízky-já si je na prudko osmažím a pak šoupnu do pekáčku,dám na každý máslo,zaleji omastkem z pánve,na kterém jsem je smažila a dám mírně péct do trouby,asi na 3/4h,mezitím je aspoň jednou otočím(pozor! když je tam necháte déle,vysuší se a není to ono!)
Pak si uvaříme zelí,tak jak kdo je zvyklý,já dělám z kys.zelí sladké :-)
A knedlík(ten kupuji :-))
A naservírujeme na talíř knedlík,řízek a zelí,pořádně to omastíme mastidlem z pekáčku a baštíme!!...je to opravdu dobrůtka(sice nezvyklá kombinace,taky jsem poprvé koukala :-)...ale teď je to mé nejoblíbenější jídlo)
TAK DOBROU CHUŤ!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Didyna 3. 4. 2007, 17:27
To taky miluju..... (PL)...
galli 3. 4. 2007, 19:05
@Didyna (Y) (Y)...tady v tom koutě snad každý ;-) ;-) ;-) (F) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie