Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Jogurtové řízky s rychlo salátem

0.0
Jogurtové řízky s rychlo salátem

Potřebné ingredience

Řízky jsou podle receptu Dana H. (acdejna) ID 83135 ,a brambory:Uvařené brambory oloupeme,promačkáme přes kolečna na bramborový salát a osolíme,opepříme(nemusíme),najemno nakrájíme cibuli,pokapeme octem a olivovým olejem.Velice rychlé a chutné jako příloha.

Postup přípravy

Viz výše

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

JarkaH 24. 4. 2009, 11:55
konečně někdo, kdo tomuhle salátu říká "rychlo" salát. my mu doma říkali "falešný bramborový" , rodina mého muže ho ale takhle dělá normálně na Vánoce a je to ten "pravý", v restaurace jsem ho jednou potkala pod jménem "bavorské brambory" každopádně je MOC MOC dobrý a pro mě to je nejlepší úprava brambor vůbec (Y) (Y) (Y)
krišpa 24. 4. 2009, 13:48
@JarkaH (Y) (Y)V restauraci jsem se s ním ještě nepotkala,recept mám od kamarádky a když se zeptám manži s čím chce řízet,karboš,kuře atd. tak jedině s ním. :-) :-D (hello) (hello)
Evelyn123 24. 4. 2009, 11:50
Krystýnko, dík za inspiraci. To mě nikdy nenapadlo udělat takouhle přílohu. Z brambor dělám jen kaši, šťouchané, nebo jen tak vařené. Vařené mám dnes s vařenou mrkví a vařeným hovězím. Vše posypané šnytlíkem bez omaštění, bere mě hrožně pálení žáhy :-( tak až to bude zase se mnou lepší tuhle přílohu udělám. A samozřejmě i ten řízek k tomu (Y) (F)
krišpa 24. 4. 2009, 13:46
@Evelyn123 Vůbec neni zač,děláme ho hodně často |:o)je to žravec ^o).Na tu žáhu Vám poradím každé ráno si dejte malou lžičku medu a máte klid,můj otec na to trpí také a stačí mu i ten pampeliškový a má klid. (L) (hello) (hello) (hello)
Evelyn123 24. 4. 2009, 16:34
@krišpa Díky Krysty, já už nevím co s tím a už mi připadá, že mě pálí žáha po všem. Loni jsem byla 2x na gastroskopii a po práškách dobrý, ale opět to zlobí. Je fakt, že když jím naprosto dietně tak to nic nedělá, ale kdo to má pořád vydržet.Takže ten medík určitě zkusím. Asi na lačno že? Mějte se a později dám vědět jak to zabírá (F) (F) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie