Zobrazit přihlášovací formulář

Co dům dal

Přidat recept
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Rizoletky naše bezva dobrota

0.0
Rizoletky naše bezva dobrota

Potřebné ingredience

Klasické palačinkové těsto,1 středně velkou cibuli,mleté maso,sůl,pepř,hladkou mouku,vajíčko a strouhanku na klasický trojobal.olej na smažení

Postup přípravy

Z palačinkového těsta usmažíme klasické palačinky a necháme je vychladnout.Cibuli si nakrájíme na jemno a osmažíme do zlatova na oleji paté k ní přidáme mleté maso ochutíme podle chuti jak máme rádi můžeme k tomu přidat i jakoukoliv zeleninu,žampiony prostě co máte rádi.Hotovou směs naplníme do palačinek a klasicky zamotáme jako když děláme sladké palačinky.Smotanou palačinku rozkrojíme na polovinu a každou půlku obalíme v klasickém trojobalu mouka vajíčko strouhanka a pak usmažíme do zlatova.je to opravdu výborné máme to moc rádi.Foto dodám dodatečně Přejeme vám dobrou chut.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

backa 22. 5. 2009, 17:08
Já je dělávám taky,ale z bramborového těsta. (Y)Z palačinkového jsem to ještě nezkoušela,tak vyzkouším (clamp) (clamp)
Jentl 18. 5. 2009, 15:12
(hello) Díky za tip, zkusím je udělat se sojovým masem. (pl)
rhfenda 14. 5. 2009, 13:43
No to musí být mňamka,jenže já se zasekla hned v první větě..u nás nestihnou nikdy palačinky ani vychladnout..... :-D ;-) (Y) (Y) (Y) (Y) Pokud se mi to podaří nějak vymyslet s tím aby přežili vychladnutí,tak to vyzkouším!!! (clamp) (Y) (Y)
verysek22 15. 5. 2009, 20:27
@rhfenda Měli jsme stejný problém dřív než jsem je stačila naplnit a obalit tak se zbaštily od té doby je musím dělat vždy když rodinka zmizí na procházku ^o) :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie