Zobrazit přihlášovací formulář

Grilování

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

bylinkové maso na grilování

0.0
bylinkové  maso na grilování

Potřebné ingredience

1 kg vepřových kotlet na plátky,3 cibule,6 stroužků česneku,ředkvičky,šťáva z 1/2 citronu olej, 6 lžic sojové om. 1 lž. wolchesteru,trochu soli,pepř,chilli podle chuti, 1 lžička provensálského koření, libečku,celerové natě,organa,petrželky ,

Postup přípravy

plátky naklepeme a připravíme si marinádu: olej,sojová om.,citron. šť., wolchester,chilli,cibule na půl měsíčky slabé,prolisovaný česnek a všechny bylinky.Do toho namočíme maso,stačí na půl dne,ale lépe přes noc.
Pře grilováním maso dáme na alobal na to marinádu a na to ještě nakrájíme plátky ředkviček a alobal zabalíme a dáme na rošt na oheň. Asi tak po 40 min. zkontrolujem tuhost masa a když je měkké vyndáme s alobalu,oklepeme s marinády a zbytek marinády ze všech kousků slijeme se vším do nového radši dvojitého alobalu a už otevřené necháme chvíli ještě dělat na ohni.Maso necháme ještě na roštu opéct do zlatova a podáváme s chlebem a třeba hořčicí. Maso se krásně sype a je šťavnaté a mňam. Ten kdo má rád bylinky jako já,nebude litovat

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

prdecek 28. 7. 2009, 20:11
Děkuji.Vyzkoušíme. (Y)
kebulka 13. 8. 2009, 8:33
@prdecek (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie