(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
* CELOZRNNÉ BULKY *
Potřebné ingredience
250ml VLAŽNÉ VODY, 200ml SMETANY, 1 VEJCE, 400g CELOZRNNÉ MOUKY, 100g HLADKÉ MOUKY, 1ČL CUKRU, SÁČEK INSTANT. DROŽDÍ, 3-4 ČL SOLI, 100g SEMÍNEK (SLUNEČNICOVÉ NEBO JAKÉ MATE RÁDI)
Postup přípravy
VŠECHNY SUROVINY DEJTE DO PEKÁRNY.
ZAPNOUT PROGRAM TĚSTO.
TĚSTO ROZDĚLIT NA DÍLKY - PODLE TOHO JAK CHCETE MÍT VELKÉ BULKY,
NEBO MŮŽETE UPLÉCT HOUSKY ... COKOLIV,PODLE FANTAZIE :-))
DÁT NA PLECH, NA PEČ.PAPÍR, POTŘÍT VAJÍČKEM, POSYPAT SEMÍNKAMA.
PÉCT V ROZEHŘÁTÉ TROUBĚ NA 180-200 STUPŇŮ 30-45 MINUT.
ZKUSTE PÁRÁTKEM, JESTLI JSOU UPEČENÉ :-)
JSOU DOBRÉ I NA DRUHÝ DEN.
RECEPT JE OD NIKOL S. (ID 57727) JÁ JEJ VYZKOUŠELA V DP.
ZAPNOUT PROGRAM TĚSTO.
TĚSTO ROZDĚLIT NA DÍLKY - PODLE TOHO JAK CHCETE MÍT VELKÉ BULKY,
NEBO MŮŽETE UPLÉCT HOUSKY ... COKOLIV,PODLE FANTAZIE :-))
DÁT NA PLECH, NA PEČ.PAPÍR, POTŘÍT VAJÍČKEM, POSYPAT SEMÍNKAMA.
PÉCT V ROZEHŘÁTÉ TROUBĚ NA 180-200 STUPŇŮ 30-45 MINUT.
ZKUSTE PÁRÁTKEM, JESTLI JSOU UPEČENÉ :-)
JSOU DOBRÉ I NA DRUHÝ DEN.
RECEPT JE OD NIKOL S. (ID 57727) JÁ JEJ VYZKOUŠELA V DP.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
martina hřebačková
(upraveno)
9. 2. 2014, 19:33
dnes jsem pekla,těsto jsem měla řídké,ale nevadí přidala jsem mouky,jinak chuťově moc dobré,syn nemá rád v pečivu zrníčka,já je zase miluju,a tak část bulek si dám do mrazáku a budu je mít stále čerstvé
JADOL
(upraveno)
18. 5. 2009, 9:35
Pekla jsem je už 3x Jsou i na druhý den moooc dobré Vyzkoušejte je J.