Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské speciality

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Mrkvová omáčka s hovězím masem a rýží

0.0
Mrkvová omáčka s hovězím masem a rýží

Potřebné ingredience

1 a 1/2 větší mrkve, sůl, plátek hovězího masa, vrchovatou lžičku Lučiny, lžičku hl.mouky, lžíci rýže

Postup přípravy

Plátek masa si předem uvařím se zeleninou (petrželka, mrkev, majoránka, petrželová nať, špetka soli), tím si připravím hovězí vývar s těstovinama. Maso vyjmu, nakrájím na kostičky.
Mrkev očistím, nastrouhám najemno a dám dusit ve vodě se špetkou soli. Poté přidám na kostičky nakrájené maso a dále vařím. Snažím se, aby zůstalo co nejméně vody. Nakonec přidám umíchanou Lučinu s hl.moukou a trochou vody a míchám. Povařím ještě asi 10-15minut.
Podáváme s rýží.

Dobrou chuť!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie