Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Kovářské roštěnky

0.0
Kovářské roštěnky

Potřebné ingredience

roštěnky dle počtu strávníků, pepř, sůl, cibule, zakysaná smetana

Postup přípravy

Maso prosolíme, naklepeme. Cibuli nakrájíme na kolečka.
Do zapékací misky (nebo remosky) vložíme maso, opepříme. Poklademe po celé ploše kolečky cibule.
Zalijeme zakysanou smetanou ( na cca tři kusy roštěnek jedna zakysanka). Opět malinko opepříme, osolíme. Přiklopíme a dáme do trouby zapéct. Jakmile smetana na krajích jakoby zhnědne a maso je měké, můžeme podávat. Jako příloha jsou výborné brambory.

Skoro bez práce a přitom je výsledek senzační.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

BlankaHec 26. 11. 2006, 12:59
Zrovna jsem poobědvala a nemá to chybu, vynikající a opravdu nenáročné (Y) (Y) (Y). Jen se mi trošku rozpustila ta zakysaná smetala, ale byla LIGHT, tak možná proto ^o). Příště vyzkouším zase něco nového. :-) :-D ;-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie