Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

ZAPEČENÉ PALAČINKY - fantazii se meze nekladou

0.0
ZAPEČENÉ PALAČINKY - fantazii se meze nekladou

Potřebné ingredience

hotové palačinky, mražená zelenina, cibule, tvaroh, sýr, podravka, maggi

Postup přípravy

Nejdřív si usmažím 3-5 palačinek. Potom na troše oleje zpěním cibuli na poloproužky, na to hodím zeleninu (kupuji směs všeho - mrkev, brokolice, fazolky, kukuřice, paprika ... - ale lze podle chuti, i z čerstvé zeleniny - třeba jen na hrubo nastrouhanou mrkev + spařenou brokolici), nechám pěkně osmahnout, přidám maggi a podravku.
Pak připravím tvaroh. Dávám půl obyč. kostky (taky jak kdo má rád - já hodně, ale půlka celkem stačí), kterou rozmíchám metličkou s mlíkem nebo i bílým jogurtem a zase ochutím mým oblíbeným maggi a podravkou. Pak už jen do kulaté zapékací misky dávám palačinku, zeleninovou směs, potřu trochu tvarohem a prokládám strouh. sýrem (ten může být jen nahoře nebo taky vůbec). Potom všechno zapeču.
Všechno krásně drží tvar, jde to pěkně krájet a chytne to takovou sýrovou příchuť, i když tam sýr není. Je to výborné i za studena.
Do zel. směsi jde přidat i drobně nakrájené kuřecí maso.

Ale pozor na množství! Ze začátku se mi stávalo, že se mi to prostě do té zapíkací misky nechtělo všechno vejít! Fakt stačí tak 4 palačinky a půlka tvarohu. Ale chce to vyzkoušet - podle počtu strávníků a taky toho, co kdo má rád.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie