kančí ragů - RECEPT 49897

NÁZEV
VŠECHNY RECEPTY
DĚTSKÉ SPECIALITY
POLÉVKY
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
HOVĚZÍ MASO
VEPŘOVÉ MASO
MLETÉ MASO
RYBY A DARY MOŘE
ZVĚŘINA
BEZMASÁ JÍDLA
SALÁTY, ZÁLIVKY
RÝŽE A TĚSTOVINY
PIZZY, CHLEBY
SLADKÁ JÍDLA
MOUČNÍKY, POHÁRY
CUKROVÍ
OVOCE
ZAVAŘENINY
CHUŤOVKY
POMAZÁNKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČÍ MASO
BEZLEPKOVÁ DIETA
LUŠTĚNINY
HOUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÁ JÍDLA
DOMÁCÍ MEDICÍNA
DIETY
VÁNOČNÍ CUKROVÍ
DOMÁCÍ PEKÁRNY
GRILOVÁNÍ
DORTY
CO DŮM DAL
DIA RECEPTY
PARNÍ HRNEC
POMALÝ HRNEC

ZVĚŘINA

ID 120945 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblíbilo 9 návštěvníků)


kančí ragů


[ recept č. 49897 ze dne  ]

kančí ragů

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

kančí kýta či plec, slanina, mrkev s celerm-klasika mražený pytlík, 4 cherry rajčátka, 2 stroužky česneku, cibule, 5-6 žampionů,2dc červeného vína, trocha kečupu, příloha těstoviny

POSTUP PŘÍPRAVY

maso odblaníme a nakrájíme na kostičky, osolíme opepříme, + lžička koření gril koření a zvěřiny, zamícháme, zprudka orestujeme, přidáme slaninku na kostičky, orestujeme poté přidáme, cibuli na kolečka a pytlík zeleniny pod svíčkovou, chvíli dusíme, přidáme rajčátka na půlky, houby ,česnek, kečup orestujeme a podusíme ve vlastní šťávě a zalijeme vínem, dusíme do měkka.Hotové můžeme přisolit, podáváme s těstovinami
Doporučujeme
Dančí guláš
Maso nasekáme na kousky, opláchneme ve vlažné vodě. Větší část cibule drobně nakrájíme, osmahneme dorůžova na sádle, přidáme papriky, zpěníme, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Přidáme maso, osolíme, okořeníme pepřem a utřeným česnekem, vmícháme rajčatový protlak a dusíme pod pokličkou. Při dušení…
<< Druhý potahovaný rybářský | kančí ragů | Pat a Mat >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
© 2004-2019 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt