(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Jahodová zmrzlinka
Potřebné ingredience
Jahody, zakysaná smetana, sladká smetana, tvaroh, cukr podle chuti.
Postup přípravy
Rozmačkané jahody smíchat s ostatními přísadami, není - li tvaroh, nevadí. Dá se tak udělat i meruňková, jablečná, hrušková, broskvová a jiná ovocná zmrzlina. Směs se rozdělí do misek, nebo nanukových formiček, já používám od Tupperware, a dá se to zamrazit. Mňamka, když je vedro.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
hafikpetra
(upraveno)
10. 3. 2011, 15:15
dobrý retecept, díky
mlsounka
(upraveno)
12. 3. 2011, 15:30
@hafikpetra
jestli to myslíte vážně, tak
hafikpetra
(upraveno)
25. 6. 2011, 18:39
@mlsounka
co bych nemyslela, mám dvě děti a to jim příjde vhod.
mlsounka
(upraveno)
25. 6. 2011, 21:59
@hafikpetra
formičky máte, tak ať araběnkám chutná
hafikpetra
(upraveno)
26. 6. 2011, 22:49
@mlsounka
akorát nevím, co je sladká smetana ale jinak koukám, že máte o mně docela přehled. To asi i víte, že mně blokli
mlsounka
(upraveno)
29. 6. 2011, 23:13
@hafikpetra
sladká smetana je tekutá a je myšlena smetana na šlehání, má kolem 33 % tuku, pak je zakysaná hustá smetana, ta je nakyslá a může se taky na zmrzliny použít, ale musí se to víc osladit přehled je nucený - jak jsem si náhodou po dlouhé době od vás přečetla něco o sobě, tak jsem si zákonitě musela vyhledat i něco o vás
hafikpetra
(upraveno)
30. 6. 2011, 14:55
@mlsounka
Tak jsem to prubla a je to luxus
mlsounka
(upraveno)
30. 6. 2011, 21:29
@hafikpetra
ale opatrně = 1 nanuk je půl kg nahoru
Ilonáček
(upraveno)
17. 6. 2009, 10:06
mlsounka
(upraveno)
17. 6. 2009, 19:16
@Ilonáček
před chvílí jsem přišla z práce a jdu se kouknout do mražáku
Ilonáček
(upraveno)
17. 6. 2009, 22:28
@mlsounka
tak dobrou chuť
Hladíci
(upraveno)
16. 6. 2009, 21:35
Máme v mrazáku v nanukových formičkách a je super Chci ještě vyzkoušet bez jahod a do formičky dát rozpuštěnou čokoládu, mohlo by to být jako Míša
mlsounka
(upraveno)
16. 6. 2009, 21:52
@Hladíci
Míšu uděláte tak, že zmrzlinu vyloupnete z formy a tu vytvarovanou zmrzlinu polejete rozpuštěnou čokoládou = ta okamžitě ztuhne a máte zmrzlinu s čokoládovou polevou