Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Jahodová zmrzlinka

0.0
Jahodová zmrzlinka

Potřebné ingredience

Jahody, zakysaná smetana, sladká smetana, tvaroh, cukr podle chuti.

Postup přípravy

Rozmačkané jahody smíchat s ostatními přísadami, není - li tvaroh, nevadí. Dá se tak udělat i meruňková, jablečná, hrušková, broskvová a jiná ovocná zmrzlina. Směs se rozdělí do misek, nebo nanukových formiček, já používám od Tupperware, a dá se to zamrazit. Mňamka, když je vedro.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

hafikpetra 10. 3. 2011, 15:15
dobrý retecept, díky
mlsounka 12. 3. 2011, 15:30
@hafikpetra jestli to myslíte vážně, tak (L)
hafikpetra 25. 6. 2011, 18:39
@mlsounka co bych nemyslela, mám dvě děti a to jim příjde vhod.
mlsounka 25. 6. 2011, 21:59
@hafikpetra formičky máte, tak ať araběnkám chutná (X) (X)
hafikpetra 26. 6. 2011, 22:49
@mlsounka akorát nevím, co je sladká smetana ale jinak koukám, že máte o mně docela přehled. To asi i víte, že mně blokli
mlsounka 29. 6. 2011, 23:13
@hafikpetra sladká smetana je tekutá a je myšlena smetana na šlehání, má kolem 33 % tuku, pak je zakysaná hustá smetana, ta je nakyslá a může se taky na zmrzliny použít, ale musí se to víc osladit *-)přehled je nucený - jak jsem si náhodou po dlouhé době od vás přečetla něco o sobě, tak jsem si zákonitě musela vyhledat i něco o vás *-)
hafikpetra 30. 6. 2011, 14:55
@mlsounka Tak jsem to prubla a je to luxus
mlsounka 30. 6. 2011, 21:29
@hafikpetra ale opatrně = 1 nanuk je půl kg nahoru ,-)
Ilonáček 17. 6. 2009, 10:06
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
mlsounka 17. 6. 2009, 19:16
@Ilonáček (child1) (child1) (child1) před chvílí jsem přišla z práce a jdu se kouknout do mražáku (leto) (child1) (L)
Ilonáček 17. 6. 2009, 22:28
@mlsounka tak dobrou chuť (hello)
Hladíci 16. 6. 2009, 21:35
Máme v mrazáku v nanukových formičkách a je super |:o) Chci ještě vyzkoušet bez jahod a do formičky dát rozpuštěnou čokoládu, mohlo by to být jako Míša *-)
mlsounka 16. 6. 2009, 21:52
@Hladíci (L) Míšu uděláte tak, že zmrzlinu vyloupnete z formy a tu vytvarovanou zmrzlinu polejete rozpuštěnou čokoládou = ta okamžitě ztuhne a máte zmrzlinu s čokoládovou polevou (zajic) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie