Zobrazit přihlášovací formulář

KDYŽ NEVÍTE CO S KLOBÁSAMA

0.0
KDYŽ NEVÍTE CO S KLOBÁSAMA

Potřebné ingredience

KLOBÁSY, NĚCO ZELENÉHO, ŠPĚJLE....

Postup přípravy

NEJPRVE SI KLOBÁSKY NAPÍCHÁME OPATRNĚ NA ŠPEJLE A POTÉ TVOŘÍME KYTICI. VEZMEME SI "HLAVNÍ" KLOBÁSU A OKOLO NÍ SI DÁME ZELEŇ, PROLOŽÍME ZASE NEJAKOU TOU KLOBÁSKOU, ZELENÍ AŽ NÁM NIC NEZBYDE. NAKONEC TO CHCE POŘÁDNĚ SVÁZAT, ABY SE NEROZPADLO.....
POROZ NA VELIKOST KYTICE, PO TÉTO MĚ TAK CELÝ DEN BOLELA RUKA, PROTOŽE TO NĚJAKOU CHVILKU TRVA, NĚŽ JE HOTOVÁ A TO JI CELOU DOBU MUSÍTE DRŽET V JEDNÉ RUCE. NŠJAKÉ TO KILEČKO MÁ.......

FOTKY SE MI MOC NEVYVEDLY A CELKOVĚ JE KYTKA TAKOVÁ NEUPRAVENÁ, ALE ŽALUDKU TO JE PAK STEJNĚ JEDNO

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Zrušený účet 18. 6. 2009, 7:44
Geniálnííííííí (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
kajinamac 18. 6. 2009, 12:39
@ (L) (L) (L) (L) (L)
boule 17. 6. 2009, 23:31
super nápad (clamp) (clamp) (clamp)
kajinamac 18. 6. 2009, 12:39
@boule DĚKUJI (L) (L) (L)
berrries 17. 6. 2009, 19:38
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)krásná (F) (F) (F) (F) (F)
kajinamac 17. 6. 2009, 20:19
@berrries (L) (L) (L) (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie