nevesta pod zavojem
Potřebné ingredience
ovocna vrstva:4jablka,1vanilkovy cukr,2lzice pudinkoveho prasku(vanilka),200gcerveneho rybizu
chlebova vrstva:150ghnedeho cukru,350gzitneho chleba,spetka citronove kury,80ghorke cokolady
Tvarohova vrstva:250ml smetany ke slehani,150gmekeho tvarohu,20g mockoveho cukru,
Dohotovení:100mlsmetany ke slehaní,cerveny rybiz a listecky medunky n ozdobení
Postup přípravy
1,jablka oloupeme,zbavíme jadrincu a nakrajime na male kosticky.Vysipeme je kastrulku,pocukrujeme a asi 5minut podusíme.Pote je zahustime pudinkovym praskem rozmíchanym v asi 100ml vody.Pyre odstavíme a nechame vychladnout.Pak do nej vmichame ocisteny rybiz.
2,Cukr nechame v kastrulku zvolna rozpustit.Chleb rozdobime a promichame s citronovou kurou,nastrouhanou cokoladou a rozpustenym cukrem.
3,Ze smetany vyslehame pevnou slehacku.Pak ji zlehka promychame s oslazenym rozmichanym tvarohem.
4,Na dno pohartku rozdelime polovinu tvarohoveho kremu.Na nej ve vrstvach nansme chlebovou drobenku a ovocne pyre.Pohartky uzavreme zbylm tvarohem a chlebovou smnesí a ulozime do lednicky vychladit.Pred podavaním je dozdobme kopecky slehacky,hrozenkem rybízu a listckem medunky.
Je to vyboirne na parne leta dobrou chut
2,Cukr nechame v kastrulku zvolna rozpustit.Chleb rozdobime a promichame s citronovou kurou,nastrouhanou cokoladou a rozpustenym cukrem.
3,Ze smetany vyslehame pevnou slehacku.Pak ji zlehka promychame s oslazenym rozmichanym tvarohem.
4,Na dno pohartku rozdelime polovinu tvarohoveho kremu.Na nej ve vrstvach nansme chlebovou drobenku a ovocne pyre.Pohartky uzavreme zbylm tvarohem a chlebovou smnesí a ulozime do lednicky vychladit.Pred podavaním je dozdobme kopecky slehacky,hrozenkem rybízu a listckem medunky.
Je to vyboirne na parne leta dobrou chut
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Ilonáček
(upraveno)
8. 7. 2009, 14:31






nahlásit