Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 20 návštěvníků)

Jablečná přesnídávka

0.0
Jablečná přesnídávka

Potřebné ingredience

3kg očištěných a pokrájených jablek,1/2l vody,40dkg cukru,2 vanilkové pudingy.

Postup přípravy

Jablka dusíme do rozvaření ve vodě,potom rozmixujeme a přidáme cukr-povaříme. Do dalšího 1/2l studené vody rozmícháme pudingy,vlijeme do rozmixovaných jablek a necháme projít varem-musíme stále míchat! Ještě teplé dáme do sklenic a 20 min. sterilizujeme. Z této dávky je 18 sklenic od výživy.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

clarice 26. 5. 2010, 20:20
Dobry den,dnes jsem delala presnidavku,podle vaseho receptu.Je (zajic) (zajic) vyborna.Chci se zeptat,jak takto udelana ma dlouhou trvanlivost?diky za pripadnou odpoved.Marketa (Y)
olisved 27. 5. 2010, 20:57
@clarice Marky,já ji mám stále od léta ve sklepě se zavařeninama!!! :-) (Y)
Ilonáček 29. 10. 2009, 16:19
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
hrabalek 27. 10. 2009, 18:05
dobrý večer recept na hruškovou přesnídávku nemáte a na kompot děkuji hrabalová
olisved 14. 11. 2009, 13:00
@hrabalek Hrušková se dělá úplně stejně a kompot dvě lžíce cukru na spod skenice do půlky naskládat hruškama asi 3-5hřebíčků,doskládat a na povrch zase dvě lžíce cukru a zalít převařenou vychlazenou vodou,sterilovat 20min.na 80stupňů.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie