Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 14 návštěvníků)

Kotlety na hořčici

0.0
Kotlety na hořčici

Potřebné ingredience

Vepřové kotlety (podle počtu strávníků), sůl, pepř, mletá paprika (sladká i pálivá), plnotučná hořčice, hladká mouka, olej nebo tuk na smažení

Postup přípravy

Kotlety naříznout a naklepat. Potom osolit, opepřit a posypat mletou paprikou (druh zvolit podle chuti). Potom potřít jednu stranu hořčicí (pouze klasika Česká plnotučná - s jinou to není ono). Na pánvi rozpálit malé množství tuku do vysoké teploty. Kotlety stranou namazanou hořčicí "namočit" do hladké mouky a vložit na pánev. Pozor! Asi 2-3 minuty se s tím nedá hnout, protože se to přilepí k pánvi. Když se mouka opeče, vytvoří jakési těstíčko a uvolní se. Když je první strana opečená kotletu otočit, krátce opéci po druhé straně a potom podlít trochou vody a přikrýt pokličkou. Nechat vodu vysmahnout, aby vznikl sos a podávat s bramborem nebo s hranolky.
Opravdu výborné a provoní to kuchyň :o))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

sira 11. 10. 2007, 20:00
Ahoj Radko! Dělala jsem krkovičku na hořčici a všem hrozně chutnala! Recept nemá chybu! Jestli máš ještě nejaké další,tak si je nenechávej pro sebe! Pěkný večer! Simona
oharanda 10. 10. 2007, 9:25
SUPER (Y) (Y) (Y) ,slavila jsem velký úspěch,je to opravdu ňamka (L) (L) ,jen jsem nakonec dala na maso ještě plátky sýra (flower) (flower) Děkuji za super nápad (clamp) (clamp) (clamp) s pozdravem Lucie (X) (child9) (child6)
Natalí 1 12. 9. 2007, 20:58
:-o :-o :-o :-o :-P Raduš to musím taky udělat (PL) (PL) (PL) (Y) (child8) pak ti písnu (L)
Natalí 1 12. 9. 2007, 20:57
:-o :-o :-o :-o :-P Raduš to musím taky udělat (PL) (PL) (PL) (Y) (child8) pak ti písnu (L)
TerezaN 28. 5. 2007, 11:47
je to mmmmmmmmmmmmmoooooooooccccccccc dobré,netušila jsem,že tak jednoducha vec muže tak chutnat.Pochvalil to i manžel a to je co už řict,moc vam děkuji za tak užasny recept.přeji krasny den.Terka |:o) |:o) |:o) (clamp) (clamp) (clamp) (Y) (Y) (Y)
kuricka 29. 5. 2007, 21:40
@TerezaN Terinko (F) děkuji za pochvalu, je to opravdu vynikající (PL) a hlavně rychlé (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie