Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Vepřové na hořtici

0.0
Vepřové na hořtici

Potřebné ingredience

Vepřové maso, ale taky dělám i z drůbežího, nebo co je po ruce, cibule, česnek, slanina, sůl, pepř, olej,máslo, plnotučná hořtice (někdy i kremžská záleží na naší chuti co zrovna chceme)

Dneska jsem nedala, ale podle chuti dochucuji ještě před koncem vaření buď zakys.smetanou nebo naopak šlehačkou na vaření, ty chutě jsou potom ještě jiné a taky velice chutné.

Postup přípravy

viz obrázkový postup

50 na 50 olej a máslo na něm orestujeme cibulku a slaninku

použila jsem krkovičku, osolíme, opepříme

z jedné strany namažeme plnotučnou hořtici - množství se nebojte, ba naopak...... druhou stranu budeme mazat až v pánvi

stranu s hořticí dáme směrem dolů na restování

mezitím druhou stranu pomažeme

podle druhu masa otáčíme na pánvi dokud není měké nebo z každé strany několik minutek..... Pokud máte hořtičnou omáčku moc kyselou, dá se to upravit troškou cukru krystal, ale opatrně. Já dneska jen lehce přisypala červ.mleté papriky trošku pro barvu

no a nezbývá popřít než Dobrou chuť :-)

My si dali s barevnými těstovinami, ale hodí se i rýže i brambory...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie