Zobrazit přihlášovací formulář

Tukožroutská polévka

0.0
Tukožroutská polévka

Potřebné ingredience

4-5 rajčat, 6 větších cibulí, 2 zelené papriky, 1 svazek dužnaté celerové natě, 1 hlávka bílého zelí, 1 bujon v kostce, sůl, pepř, kari, petrželka

Postup přípravy

držíte dietu? Chcete držet dietu? ( Tedy.. to je ale blbej výraz! ) Potřebujete rychle zhubnout? Ale pozor -všechno má svá pro a proti

O tukožroutské polévce vím už dlouho. Říká se, čím víc jí sníš, tím víc zhubneš. Nuž, pojďme si to rozebrat.

Recepis na polévku najdete dle strýčka Googla na spoustě míst. Stručně: cibule, mrkev, zelená paprika, bílé zelí, rajčata. Jeden z recepisů najdete i zde. Máte-li raději sladší chuť, stačí přebytek zelí, cibule či mrkve. Pokud raději do kysela, dejte více rajčat.

Tak a teď mé vlastní poznatky o této „vynikající“ polévce. Kdysi mi i chutnala, předevčírem skončila v míse našeho WC. Tak nějak jsem jí byla „přežraná“, ba dokonce mi po druhé misce lezla i ušima. Připravte se na fakt, že vám dlouho chutnat nebude. Prý se nesmí jíst po dobu více než 3 týdnů!!!! Na to skutečně pozor! Ono si totiž odvodníte, vyčistíte tělo, ale energie veškerá žádná, tak abyste nezkolabovali. Všeho s mírou!!

Jinak můj poznatek je takový, že sic jsem nedělala biologický rozbor jednotlivých kousků zeleniny, ale na stranu druhou, obsahem polévky je zelenina. Zelenina, jež má nulový tukový obsah, tudíž žádné kalorie (ev. je obsah kalorií minimální). Takže pokavá se budete živit touto vodou se zeleninou a k tomu se necpat ničím jiným, střeva se vám totálně vypláchnou a hle! po pár dnech je prvních pár kilo dole. Řekněme, že byste se tím vydrželi cpát pouhé 3 dny. Počítejte s tím, že se bříško poněkud vzedme, neb zelenina jak známo „nafukuje“. Nechoďte daleko od budov, ev. svého domova, WC budete urgentně potřebovat co chvíli. No a další následek po třech dnech – až se prvně najíte normálního jídla, na které jste byli zvyklí, váš žaludek vám zřejmě začne dost hlučně nadávat. (Pokud nebude řvát i předchozí tři dny, a to jistě bude ). Dalším průšvihem bude, když se začnete cpát zcela běžně, jak jste byli zvyklí. To je potom veškerá „léčba“ šokem houbeles platná.

Platí jedna taková obecně dosti známá věc: jídlo, jako jedno ze spousty dalších „zájmů“ člověka, vyžaduje sebekázeň. Je to vyloženě otázka psychiky. Pokud byste tedy zatoužili hubnout, je k tomu zapotřebí mnohem více, než tukožroutská polévka, která nejen, že „nežere“ tuky, ale sama o sobě bez pevného přesvědčení a pohybu, nezmůže pranic.

Ehm, jen pro pořádek uvádím, že i já jsem se pustila do boje s oblečením. Ne, nedržím dietu , jen, svádím boj o menší velikost oblečení, protože se mi nějak divně začalo zcvrkávat. Ale nebojte, jde to s rozumem. Tak.. pokud byste nasbírali inspiraci, nápady, ozvěte se.. budu čekat, až se zasměju, kdo se kdy a jak prožvýkával tím „tukožroutským“ zázrakem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

jituleJ 18. 6. 2011, 12:44
:-D :-D :-D :-D :-D (Y) krásný komentář tak nějak si to myslím i já,ale zvědavost je větší tak vyzkouším- Jsem žravec tak mám dojem ,že brzo sáhnu po nejaké mlsce ,-) ,-)zřejmně taky peru v nějakém špatném prášku ,že se mě oblečení sráží :-D :-D (hello) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie