Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

BEBE BUCHTA bez pečení!!! snadné a rychlé

0.0
BEBE BUCHTA  bez pečení!!! snadné a rychlé

Potřebné ingredience

3-4 balíčky bebe sušenek (světlé či tmavé, nebo kombinaci), 2 pudinkové prášky (vanilka nebo kakao), 1l mléka,2 lžíce práškového cukru, čokoláda na vaření + tuk.

Postup přípravy

Na dno plechu poskládáme bebe sušenky, na to nalijeme uvařený pudink a na něj opět naskládáme pěkně vedle sebe bebe sušenky. Na konec polijeme čokoládovou polevou a vše necháme vychladnout a utuhnout. Pak už jen ŇAMI ŇAM, jen se po tom zapráší.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

smudlíí 7. 12. 2007, 8:10
Krásný den Pavlo s dvojčátkama (child10) (child8)máme moc rádi takovédle BOBROTY (child4) (child4)tak dnes se na to chystáme a necháme se překvapit :^)určitě to bude hned pryč (jidlo)tak papa (hello) (zajic)Martina S.
Pabuša 7. 12. 2007, 10:13
@smudlíí tak ať se povede,ale teď ještě koukam, že jsem napsala 1/2l mléka, ale myslím tím na 1 puding. To asi znáte, jdu to opravit :-$ ;-) (snehulak) (snehulak) (snehulak)
Tazinda 23. 7. 2007, 12:17
Ahoj Pavlo, dělám podobně, jen ještě peču piškot, na něj naleju pudinkový krém/1/L mléka, 2 pudinky,cukr a 10 dkg másla, v létě posypu čerstvým ovocem, maliny, jahody, višně....v zimě jsou výborné mandarinky z plechovky, na to naskládám bebečka a poleju čokoládou..........nikdy nezbyde :-$ ;-) Blanka
Pabuša 23. 7. 2007, 15:28
@Tazinda to zní dobře, díky za typ, někdy vyzkouším :-) :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie