Zobrazit přihlášovací formulář

Ovocný čaj

0.0
Ovocný čaj

Potřebné ingredience

Různé slupky z ovoce, nebo i kousky ovoce - rybízové, jablečné, hruškové, meruňkové, broskvové, švestkové, maliny, borůvky, ostružiny, třešně, velké rozdrcené šípky z jablíčkové růže bez vnitřku.

Postup přípravy

Slupky nebo i kousky jablek, hrušek, meruněk, malin, borůvek, se usuší. Potom se trocha směsi zaleje vařící vodou, nechá vyluhovat a je z toho osvěžující čaj. Na barvu jsou výborné slupky z černého rybízu, hezkou vůni dodají slupky z jablek. Čaj se může míchat ruličkou celé skořice - skořice je na několikanásobné použití. A hotový čaj sladím cukrem. Toto jsou nasušené slupky z černého rybízu.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie