PEČENÉ ROLÁDKY Z PANGASE - sumeček žraločí
Potřebné ingredience
4 menší filety s pangase (cca 200 g jeden),
1 sardelpasta,
200 g filetu z lososa bez kůže,
8 plátků šunky, nejlépe 100% shaved
1 lžička plnotučné hořčice.
Postup přípravy
Rozmražené filety z pangase osušíme, rozřízneme podélně na 8 plátků a potřeme směsí sardelpasty s hořčicí. Z lososího filé nakrájíme 8 stejných špalíčků, které zatočíme do sumeččích filátek. Tyto roládky ovineme šunkou a spíchneme párátkem. Cibuli nakrájíme na měsíčky a vložíme do zapékací misky nebo pekáčku. Roládky prudce nasucho osmažíme na pánvi, položíme na cibuli a přelijeme výpekem. Podlijeme trochou vody, přikryjeme poklicí a pečeme v troubě při 180°C 20 minut. Během pečení roládky přeléváme výpekem. Po 20 minutách sejmeme poklici a ještě pečeme.
Přílohy: brambory, bramborová kaše
Přílohy: brambory, bramborová kaše
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé