Bitlsáci
Potřebné ingredience
8 dkg hera,2 žloutky,25 dkg cukru,30 dkg mouky hl.,2 dcl mléka,1/2 PD
krém : 16 dkg hery,10 dkg cukru,3 dcl mléka,15 - 20 dkg čokolády na vaření.
Kokos na obalení
Postup přípravy
Heru,žloutky,cukr utřeme,přidáme mouku,mléko a PD.Vylejeme na pekáč vymazaný máslem a moukou hr.Po vychladnutí nakrájíme kostky.
Co se peče buchta,uděláme si krém,aby nám vychladnul.Upečené kostky obalujeme v krému a máčíme v kokosu.Krém nesmíte vařit!!!
Co se peče buchta,uděláme si krém,aby nám vychladnul.Upečené kostky obalujeme v krému a máčíme v kokosu.Krém nesmíte vařit!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
2. 9. 2009, 10:50
rozumím dobře: u krému se vše smíchá a přivede k varu, ale nevaří,takže mi to připadne jako domácí pařížská šlehačka?!
marcela54
(upraveno)
2. 9. 2009, 16:04
@Ilonáček
jen se to ve vodní lazni rozpuztí
Ilonáček
(upraveno)
7. 9. 2009, 23:22
@marcela54
děkuji