(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Játrová omáčka nejen ke špagetám
Potřebné ingredience
vepřová játra, cibule, máslo nebo olej, sůl, pepř, kari nebo Vegeta kari, mouka
Postup přípravy
Na másle zpěním cibulku a zprudka orestuju na kostičky pokrájená jaátra, která ještě rychle okořením - bez soli!. Vše zapráším moukou, zlehka osmahnu - jako jíšku a zaliju vodou. Nechám asi 10 minut povařit, musí se častěji zamíchat. Občas kvůli chuti přidávám na začátku vaření i trochu kmínu. Když je to hotové, tepr podle chuti osolím.
Asi čtvrtinu namixuju - játra i s omáčkou, část nechávám dětem a zbytek vliju zpátky do hrnce.
Já to miluju se špagetami, ostatní to jí s rýží.
Asi čtvrtinu namixuju - játra i s omáčkou, část nechávám dětem a zbytek vliju zpátky do hrnce.
Já to miluju se špagetami, ostatní to jí s rýží.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
smudlíí
(upraveno)
11. 9. 2009, 14:32
Dnes jsem dělala,omáčka je mooc dobrá ,jen jsem přidala ještě trochu slaninky a kostku masoxu.Je výborná,díky za receptík Martina