(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
RAJČATOVÁ OMÁČKA-ZELENINOVÝ ZAKLAD
Potřebné ingredience
HOVEZÍ PŘEDNÍ,DIVOKE KOŘENÍ,SUL,CELÁ SKOŘICE,MOUKA,CUKR,CITRONOVÁ ŠTAVA-ČERSTVÁ,KOŘENOVÁ ZELENINA,CIBULE,LOUPANA RAJČATA- NEBO ČERSTVÁ,PROTLAK, TĚSTOVINY ČI KNEDLÍK
Postup přípravy
OPEČEME CIBULKU DO ZLATOVA,PAK NA NI PŘIDÁME OČIŠTENOU NAKRÁJENOU ZELENINU,MRKEV PETRŽEL,OPEČEME,STÁHNEME KOUSEK DÁL A S TROŠKY CUKRU UDELÁME SKORO KARAMEL ,V TEŽE HRNCI,
PAK SMÍCHÁME SE VŠÍM A PŘIDÁME PROTLAK A OPEČEME TROŠKU DO TMAVA ,ZALIJEME VODOU ČI VÝVAREM,PŘIHODÍME CELOU SKOŘICI A KOŘENÍ KTERE VAŘÍME V SÍTKU LOUPANA RAJČATA ALE MUŽETE DÁT I MEKČÍ Z LEDNICE ALESPON ZDELÁTE A NEVYHODÍTE , MASITEJŠÍ HOVEZÍ PŘEDNÍ MUŽE BÝT I VEPŘOVE ČI ZADNÍ HOVEZÍ,OSOLÍME A VAŘÍME MASO DO MĚKKA
PO TE MASO VYJMEME
KOŘENÍ A HLAVNE SKOŘICI
PAK ROZMIXUJEME ZAHUSTÍME JIŠKOU JE TO LEPŠÍ NEBO JEN KVÁSKEM ,ALE POZOR PAK STRATÍ OMÁČKA BARVU
DOSOLÍME,PŘIDÁME ČERSTVE VYMAČKANOU ŠTÁVU Z CITRONU,PŘÍPADNE TROŠKU CUKRU
PODAVAME Z KNEDLÍKEM ČI TESTOVINAMI
PAK SMÍCHÁME SE VŠÍM A PŘIDÁME PROTLAK A OPEČEME TROŠKU DO TMAVA ,ZALIJEME VODOU ČI VÝVAREM,PŘIHODÍME CELOU SKOŘICI A KOŘENÍ KTERE VAŘÍME V SÍTKU LOUPANA RAJČATA ALE MUŽETE DÁT I MEKČÍ Z LEDNICE ALESPON ZDELÁTE A NEVYHODÍTE , MASITEJŠÍ HOVEZÍ PŘEDNÍ MUŽE BÝT I VEPŘOVE ČI ZADNÍ HOVEZÍ,OSOLÍME A VAŘÍME MASO DO MĚKKA
PO TE MASO VYJMEME
KOŘENÍ A HLAVNE SKOŘICI
PAK ROZMIXUJEME ZAHUSTÍME JIŠKOU JE TO LEPŠÍ NEBO JEN KVÁSKEM ,ALE POZOR PAK STRATÍ OMÁČKA BARVU
DOSOLÍME,PŘIDÁME ČERSTVE VYMAČKANOU ŠTÁVU Z CITRONU,PŘÍPADNE TROŠKU CUKRU
PODAVAME Z KNEDLÍKEM ČI TESTOVINAMI
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé