(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Sekáč .-)
Potřebné ingredience
300 g kuřecího masa
15 g másla
20 g strouhanky
sůl
špetka muškátového květu
lžička sekané petrželky
několik lžic mléka
50 g mouky hladké
Postup přípravy
Kuřecí maso pomeleme na velmi jemno 2x v mlýnku na mletí masa. V misce utřeme máslo, přidáme strouhanku a mleté maso, sůl, koření a za postupného přidávání mléka vymícháme šlehačem hladkou hmotu a necháme hodinu v chladničce.
Z hmoty vytvarujeme oválné řízečky, které obalujeme v mouce a zvolna pečeme nejméně 20 minut na oleji dozlatova
Z hmoty vytvarujeme oválné řízečky, které obalujeme v mouce a zvolna pečeme nejméně 20 minut na oleji dozlatova
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé